Problem with my first attempt at placing a signal

Got a problem with OpenTTD? Find some help here.

Moderator: OpenTTD Developers

Post Reply
david1806
Engineer
Engineer
Posts: 14
Joined: 23 Oct 2020 10:24

Problem with my first attempt at placing a signal

Post by david1806 »

HI all

I really have tried but I can't work out this signal. Well, it is my first attempt at a signal. I simply want these two trains to deliver coal to the same PS. The problem is, whichever line I put the signal on, the train just sits there and only the other train moves. In the SS, the train is sitting at the signal, and the other train just does it's journey. It think I have tried every type of signal.

Thanks in advance
Attachments
signal problem.JPG
(279.17 KiB) Not downloaded yet
mak
Traffic Manager
Traffic Manager
Posts: 146
Joined: 30 Sep 2015 13:16

Re: Problem with my first attempt at placing a signal

Post by mak »

similar poblem see this thread
viewtopic.php?f=29&t=87777
david1806
Engineer
Engineer
Posts: 14
Joined: 23 Oct 2020 10:24

Re: Problem with my first attempt at placing a signal

Post by david1806 »

Hi mac - I haven't looked it through yet but many thanks - appreciated :)
Post Reply

Return to “OpenTTD Problems”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 14 guests