Adding Train Station to Time Table not possible.

Got a problem with OpenTTD? Find some help here.

Moderator: OpenTTD Developers

Post Reply
ICE-T-Fan
Engineer
Engineer
Posts: 6
Joined: 17 Dec 2018 16:05

Adding Train Station to Time Table not possible.

Post by ICE-T-Fan »

Why can't the station "Gotha" be added to any order? Any idea?
Attachments
Thüringen_DR.sav.zip
Savegame with Version 1.9.3
(8.59 MiB) Downloaded 23 times

User avatar
PikkaBird
Graphics Moderator
Graphics Moderator
Posts: 5459
Joined: 13 Sep 2004 13:21
Location: The Moon
Contact:

Re: Adding Train Station to Time Table not possible.

Post by PikkaBird »

This is a bug in 1.9.3. Update to 1.10.0-beta2 or the latest nightly.

User avatar
planetmaker
OpenTTD Developer
OpenTTD Developer
Posts: 9377
Joined: 07 Nov 2007 22:44
Location: Sol d

Re: Adding Train Station to Time Table not possible.

Post by planetmaker »

Workaround for the bug: change the station such, that the station sign is again above a tile which belongs to the station.

Post Reply

Return to “OpenTTD Problems”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests