A bug? Vehicle can't go to that station

Got a problem with OpenTTD? Find some help here.

Moderator: OpenTTD Developers

Post Reply
Kakaru
Engineer
Engineer
Posts: 2
Joined: 15 Jan 2020 10:19

A bug? Vehicle can't go to that station

Post by Kakaru »

Is this a bug? Vehicle can't go to the station though there is a straight way.

Image
Attachments
openttd bug.sav
(182.25 KiB) Downloaded 27 times

User avatar
jfs
Tycoon
Tycoon
Posts: 1082
Joined: 08 Jan 2003 23:09
Location: Denmark

Re: A bug? Vehicle can't go to that station

Post by jfs »

Known bug in 1.9.3 (and no other versions).
It's because the station sign is above a tile that does not belong to that station, the solution is to extend the station so it's below the sign, or force the sign to move.

Kakaru
Engineer
Engineer
Posts: 2
Joined: 15 Jan 2020 10:19

Re: A bug? Vehicle can't go to that station

Post by Kakaru »

jfs wrote:
15 Jan 2020 10:53
Known bug in 1.9.3 (and no other versions).
It's because the station sign is above a tile that does not belong to that station, the solution is to extend the station so it's below the sign, or force the sign to move.
Thanks a lot!

Post Reply

Return to “OpenTTD Problems”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests