Trains aren't showing

Got a problem with OpenTTD? Find some help here.

Moderator: OpenTTD Developers

Post Reply
kRaBbYdAdD
Engineer
Engineer
Posts: 2
Joined: 11 Nov 2018 19:26

Trains aren't showing

Post by kRaBbYdAdD » 11 Nov 2018 19:33

For some reason, the list of trains only gives me cargo even though I really need trains to transport passengers and goods. Does anyone know why. I just downloaded the game yesterday so is that why or is my game glitching or something :?: ?( :|

User avatar
Chrill
Moderator
Moderator
Posts: 15292
Joined: 18 Dec 2004 17:35
Location: Stockholm, Sweden
Contact:

Re: Trains aren't showing

Post by Chrill » 11 Nov 2018 19:40

You are most likely using a NewGRF or playing in an era where the default game does not offer trains. Please post a savegame and a screenshot! Also, welcome to the forums :)
Image
Newest screenshots published January 9, 2019
Chrill's scenarios:
Archipiélago Hermoso
(Latest Release: Version 3.2)
Turnpike Falls (Latest Release: Version 0.91)

kRaBbYdAdD
Engineer
Engineer
Posts: 2
Joined: 11 Nov 2018 19:26

Re: Trains aren't showing

Post by kRaBbYdAdD » 12 Nov 2018 01:51

I figured it out. i set myself in 10000 to mess around so i went to 1950 (the default) and worked my way to 2014. Thanks!

Post Reply

Return to “OpenTTD Problems”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests