Transport Tycoon Forums
https://www.tt-forums.net/

Searching for newgrf subway / firs train set not working newgrf
https://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=31&t=77267
Page 1 of 1

Author:  Dasich84 [ Mon Nov 13, 2017 5:31 pm ]
Post subject:  Searching for newgrf subway / firs train set not working newgrf

Hello,

I'm using Joker's patch PAck 1.18.8, and i'm using:

FIRS_Industry_Replacement_Set_3-3.0.0alpha10
ECS__FIRS_vehicle_set-2014.11.26
FIXES-2
FISH_ship_set-0.9.2
Generic_Tram_Set-0.4
NuTracks-r247
US_Town_Names-1.0-3

I play long time without any newgrf's and a short time with this mantened.

I'm loking for a newgrf this added subwaytracks, subwaytrains and subwaystations to the game. I have try sume one bot now one works.

And a train pack with firs train cars with different speed limit for a different Period of time. I have only the Generic_Tram_Set-0.4 ther i have one train care without any speed limit for the complite play time is very unrealistic.

Can someone pleas hewlp me? Thank you

Sorry for my bad englisch.

Author:  piratescooby [ Mon Nov 13, 2017 6:26 pm ]
Post subject:  Re: Searching for newgrf subway / firs train set not working newgrf

Dasich84 wrote:
Hello,

I'm using Joker's patch PAck 1.18.8, and i'm using:

FIRS_Industry_Replacement_Set_3-3.0.0alpha10
ECS__FIRS_vehicle_set-2014.11.26
FIXES-2
FISH_ship_set-0.9.2
Generic_Tram_Set-0.4
NuTracks-r247
US_Town_Names-1.0-3

I play long time without any newgrf's and a short time with this mantened.

I'm loking for a newgrf this added subwaytracks, subwaytrains and subwaystations to the game. I have try sume one bot now one works.

And a train pack with firs train cars with different speed limit for a different Period of time. I have only the Generic_Tram_Set-0.4 ther i have one train care without any speed limit for the complite play time is very unrealistic.

Can someone pleas hewlp me? Thank you

Sorry for my bad englisch.

Attachment:
Unnamed, 01_01_1986#1.png [205.26 KiB]
Not downloaded yet

some searching you should be able to find what you are looking for , have a look here .http://rsync.nl.gentoo.org/pub/games/op ... as/newgrf/ ....
and here for nightly versions of grfs ... http://bundles.openttdcoop.org/?C=M&O=D

Author:  Dasich84 [ Mon Nov 13, 2017 8:08 pm ]
Post subject:  Re: Searching for newgrf subway / firs train set not working newgrf

Oh tanks i use yet the 2cc train vehicel bus and tram set. I have find the new version 2.0 this works, the version 1.X made some problems befor.

Is ther anywhere a real subway set with a underground level? I see this on youtube but no link to the patch.

Author:  piratescooby [ Mon Nov 13, 2017 10:33 pm ]
Post subject:  Re: Searching for newgrf subway / firs train set not working newgrf

http://forums.ttdrussia.net/viewtopic.php?f=17&t=3932, the only article I found .

Author:  Dasich84 [ Tue Nov 14, 2017 5:44 pm ]
Post subject:  Re: Searching for newgrf subway / firs train set not working newgrf

Ok tanks but my russian is like zero.

Then i'm playing without undergraund.

Bat thank for the help to find very nice train sets.

Author:  piratescooby [ Tue Nov 14, 2017 8:29 pm ]
Post subject:  Re: Searching for newgrf subway / firs train set not working newgrf

Dasich84 wrote:
Ok tanks but my russian is like zero.

Then i'm playing without undergraund.

Bat thank for the help to find very nice train sets.

Google can translate , I am on permanent auto translate .

Page 1 of 1 All times are UTC
Powered by phpBB © 2000-2018 phpBB Limited

Copyright © Owen Rudge/The Transport Tycoon Forums 2001-2018.