???? instead of words

Got a problem with OpenTTD? Find some help here.

Moderator: OpenTTD Developers

Post Reply
vorob
Engineer
Engineer
Posts: 15
Joined: 09 Jul 2008 20:38

???? instead of words

Post by vorob »

Downloaded OPEN TTD 0.6.1
Downloaded TTD Windows version

Started installing OTTD, showed where my TTDW is located, all is fine, then I’ve started game and


http://img503.imageshack.us/img503/6391/56884700hs3.jpg

LordAzamath
Tycoon
Tycoon
Posts: 1656
Joined: 08 Jun 2007 08:00

Re: ???? instead of words

Post by LordAzamath »

Try setting the language to English, maybe that helps
Press the buttons which are in those locations
untitled.PNG
untitled.PNG (197.06 KiB) Viewed 1195 times
PS: And I stopped the propaganda to support Dave Worley since he got a nice new red hat now.[/color]
I know I have a BBCode error in my signature but I really cba to fix it.

Rubidium
OpenTTD Developer
OpenTTD Developer
Posts: 3815
Joined: 09 Feb 2006 19:15

Re: ???? instead of words

Post by Rubidium »

It tried to start OpenTTD in Russian (or at least some Cyrillic language supported by OTTD) because your OS has that language; however OpenTTD doesn't contain the required font graphics for Cyrillic. How to set a font that does contain the required fonts is described in readme.txt.

vorob
Engineer
Engineer
Posts: 15
Joined: 09 Jul 2008 20:38

Re: ???? instead of words

Post by vorob »

Well, thanks, it really helped :) (changing language). But from my point of view it’s better to make this game not os language settings dependent

User avatar
Qu@rks
Route Supervisor
Route Supervisor
Posts: 494
Joined: 26 Mar 2006 23:16
Location: Berlin, Germany
Contact:

Re: ???? instead of words

Post by Qu@rks »

I woulda used the "English (US)" button instead ;-)
Make love instead of war! Poppen statt kloppen!

Image

quarks.game-host-org:3979

LordAzamath
Tycoon
Tycoon
Posts: 1656
Joined: 08 Jun 2007 08:00

Re: ???? instead of words

Post by LordAzamath »

You would, I wouldn't.. Although on the other hand, how often do you see words like 'pants' or 'trousers' in OpenTTD? :P
PS: And I stopped the propaganda to support Dave Worley since he got a nice new red hat now.[/color]
I know I have a BBCode error in my signature but I really cba to fix it.

Post Reply

Return to “OpenTTD Problems”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests