Transport Tycoon Forums

The place to talk about Transport Tycoon
It is currently Tue Nov 20, 2018 2:41 pm

All times are UTC




Post new topic  Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: Trainstation Problem
PostPosted: Thu Feb 08, 2018 12:39 pm 
Offline
Engineer
Engineer
User avatar

Joined: Thu Feb 08, 2018 12:34 pm
Posts: 2
Location: Czech Republic
I'm new here and I have not found the problem mentioned, the train station is always wrong to see. picture. Will anyone please help me? Big thanks


Attachments:
Screenshot - 8_2.jpg
Screenshot - 8_2.jpg [ 56.2 KiB | Viewed 624 times ]
Top
   
 Post subject: Re: Trainstation Problem
PostPosted: Thu Feb 08, 2018 3:02 pm 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Fri Apr 14, 2017 3:51 pm
Posts: 112
Location: Czech Republic
reor87 wrote:
I'm new here and I have not found the problem mentioned, the train station is always wrong to see. picture. Will anyone please help me? Big thanks


Píšu ti česky. Nerozumím co myslíš tím , že je špatně vidět.
Vypadá to, že si postavil stanici, která má délku 1 dlaždice a více nástupišť, ale taková stanice je obvykle málo použitelná, musíš si nastavit větší délku.

_________________
Owner and admin of servers:
Experimental games 01 (92.63.57.152:3979), Experimental games 02 (92.63.57.152:3879), Experimental games 03 (92.63.57.152:3779).
My heightmaps: Flat Earth Map and United nations logo
My scenarios: Game Fallout 1,2,3 Map scenario
My gamescripts: City Founder GS
My newGRFs: ---


Top
   
 Post subject: Re: Trainstation Problem
PostPosted: Thu Feb 08, 2018 6:25 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Fri Nov 03, 2017 6:57 pm
Posts: 1620
Location: Courbevoie, near Paris, France
The station is not wrong. The building is always placed in the middle of the station.

_________________
NewGRFs by Tony Pixel :
North American Passenger Railroads
Not Enough Subways


My screenshots


Top
   
 Post subject: Re: Trainstation Problem
PostPosted: Fri Feb 09, 2018 5:04 am 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Thu May 24, 2007 12:30 am
Posts: 117
You need to click the button on the station build screen to make it turn the other direction. Below where it says "Orientation" there is two pictures, one for North/South and one for East/West.

_________________
http://zeroxia.myminicity.com Please visit :)


Top
   
 Post subject: Re: Trainstation Problem
PostPosted: Mon Feb 12, 2018 1:53 pm 
Offline
Engineer
Engineer
User avatar

Joined: Thu Feb 08, 2018 12:34 pm
Posts: 2
Location: Czech Republic
Velké díky !!! Byla to moje hloupá chyba ...
Big thanks !!! It was my stupid mistake ....


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000-2018 phpBB Limited

Copyright © Owen Rudge/The Transport Tycoon Forums 2001-2018.
Hosted by Zernebok Hosting.