rails problem

Talk about the classic original version of Transport Tycoon.
Post Reply
iliya08
Engineer
Engineer
Posts: 8
Joined: 29 Sep 2013 13:58

rails problem

Post by iliya08 » 29 Sep 2013 14:08

hi i have a little problem!!
all my trains are waiting for one train to load!!! instead of going to another platform!
can some one help me?

TinyMusic
Tycoon
Tycoon
Posts: 1423
Joined: 02 Feb 2013 02:03

Re: rails problem

Post by TinyMusic » 29 Sep 2013 14:17

Wrong section, put it here.

For your problem, use path-based signals instead.
Formerly known as UseYourIllusion.
Java Scenario Found Here - Version 2 out
[tweɪ̂ pû tɕʰì wɔ̀ mǐlɤ lû tɕʰìŋ nì pɑ́ŋmɑ̌ŋ]

iliya08
Engineer
Engineer
Posts: 8
Joined: 29 Sep 2013 13:58

Re: rails problem

Post by iliya08 » 29 Sep 2013 14:28

thank you :)

Post Reply

Return to “Transport Tycoon (Original)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest