Transport Tycoon Forums

The place to talk about Transport Tycoon
It is currently Tue Sep 18, 2018 2:35 pm

All times are UTC




Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Jun 17, 2008 7:18 am 
Offline
Engineer
Engineer
User avatar

Joined: Thu Aug 09, 2007 11:08 pm
Posts: 21
Location: Canada
Like many other people, I've tried (without luck or success) to run TTO on Windows XP. I recently got my hands on a boot disk that I just think might work (it worked for another old DOS-based game). However, there was a little problem, as there was no mouse driver. I could obtain one, but I wouldn't want to go into the hassle of getting one if the game doesn't work in the first place.

So, has anyone here got TTO to run successfully with a startup disk?

EIDT: And I have the real TTO, out-of-the-box, in case anyone asks.


Top
   
PostPosted: Tue Jun 17, 2008 4:05 pm 
Offline
Traffic Manager
Traffic Manager
User avatar

Joined: Mon Apr 04, 2005 9:38 pm
Posts: 178
Location: North Lincs., UK
Is there any reason that you don't just use DOSBox instead? TTO runs flawlessly in it, no rebooting or driver hunting necessary, although you do need a reasonably powerful PC for it. To answer the actual question: I think I did get TTO running with a boot disk years ago (before I knew that DOSBox existed). In fact, it seems I still have the boot disk - I might try playing around with it later, to see if it does actually work.


Top
   
PostPosted: Tue Jun 17, 2008 5:11 pm 
Offline
Engineer
Engineer
User avatar

Joined: Thu Aug 09, 2007 11:08 pm
Posts: 21
Location: Canada
Well, I'm pretty sure my computer can handle it. AMD Sempron 2600+, 1.83 GHz, 224 MB RAM, and 40 GB hard drive. It's not the best, but I think it fits the requirements.

I don't know why, but I've been trying to get around DosBox for a while. Even though restarting and "Starting Windows 98" is a pain in the neck. But now I found out I can't fit my sound driver onto the floppy also, so I'll have to use DosBox now.


Top
   
PostPosted: Tue Dec 02, 2008 2:33 am 
Offline
Transport Coordinator
Transport Coordinator
User avatar

Joined: Mon Mar 19, 2007 11:27 pm
Posts: 278
Location: USA
Yeah go with DosBox, it works exactly like Dos and it very quick to learn (if you don't know Dos)
It should defiantly work on that system too, I've used it with much less and it's worked like a charm.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000-2018 phpBB Limited

Copyright © Owen Rudge/The Transport Tycoon Forums 2001-2018.
Hosted by Zernebok Hosting.