Transport Tycoon on PSX

Talk about the classic original version of Transport Tycoon.
Post Reply
User avatar
Square17
Engineer
Engineer
Posts: 48
Joined: 14 Apr 2003 16:15
Location: Gdynia, Poland
Contact:

Transport Tycoon on PSX

Post by Square17 » 16 Apr 2003 20:07

TT was relased on PlayStation in 1997. If any one played in that rare PSX title please, send me more inormations about it.

Some box screens:
http://republika.pl/ttdepot/pudinseng.htm

Edit by Owen: Corrected slash direction again. It's /, not \ for web sites. ;)
Last edited by Square17 on 17 Apr 2003 19:57, edited 1 time in total.

Omnislash
Forum Co-Founder
Forum Co-Founder
Posts: 3282
Joined: 24 Mar 2002 15:09
Location: Lincolnshire, UK
Contact:

Post by Omnislash » 16 Apr 2003 20:22

I've seen it around. Never played it before. Was a long time ago though.
ImageImageImageImageImage

User avatar
Square17
Engineer
Engineer
Posts: 48
Joined: 14 Apr 2003 16:15
Location: Gdynia, Poland
Contact:

TT on psx

Post by Square17 » 19 Apr 2003 08:55

So I see that many people hadn't played in TT on psx. But if someone find link to review of this game, please insert this link in this topic.

some reviews:
http://www.gamesdomain.com/playstation/ ... ycoon.html
http://www.gamers.com/framelink/173846

SHADOW-XIII
Tycoon
Tycoon
Posts: 13748
Joined: 09 Jan 2003 08:37

Post by SHADOW-XIII » 19 Apr 2003 10:18

PSX and TTO/D ?? it doesn't fit to each other :? .... the best is to play it on good home PC ... with a cup of coffee at 5 AM (or with glass of Coke) 8) 8) 8)
what are you looking at? it's a signature!

User avatar
Born Acorn
Tycoon
Tycoon
Posts: 7571
Joined: 10 Dec 2002 20:36
Skype: Bornacorn
Location: Wrexham, Wales
Contact:

Post by Born Acorn » 14 Aug 2003 23:24

I GOT IT TODAY!!!!!!!!!!!!!!

w00t!!!!


you have a normal tt mode and a 3d mode, more later if you prod me enough

User avatar
spaceman-spiff
Retired Moderator
Retired Moderator
Posts: 20663
Joined: 28 Jul 2002 07:08
Location: Belgium
Contact:

Post by spaceman-spiff » 14 Aug 2003 23:52

Post some screenies of that 3d mode please
Well, back to work, lot's of it in the near future

User avatar
Flavius
Tycoon
Tycoon
Posts: 1531
Joined: 22 Apr 2003 03:55
Location: Gold Coast, Queensland, Australia.

Post by Flavius » 15 Aug 2003 01:06

PROD sorry guys. :P Prod, provide some 3d images please :(

User avatar
Born Acorn
Tycoon
Tycoon
Posts: 7571
Joined: 10 Dec 2002 20:36
Skype: Bornacorn
Location: Wrexham, Wales
Contact:

Post by Born Acorn » 15 Aug 2003 10:29

how? Its on my psx. :?

and my scanner doesn't work :cry:

User avatar
orudge
Administrator
Administrator
Posts: 24028
Joined: 26 Jan 2001 20:18
Skype: orudge
Location: Banchory, UK
Contact:

Post by orudge » 15 Aug 2003 12:54

Do you think you could put the CD in your PC, download IsoBuster from http://www.isobuster.org and create an ISO of the CD, then post the size of the file here? I've been looking for a copy of this game for ages, and if you could possibly either upload a copy of the ISO or do a physical copy of the game for me, it'd be very useful (I don't have a PlayStation, but I have a PlayStation emulator on my PC).

User avatar
Dinges
Tycoon
Tycoon
Posts: 2865
Joined: 07 Jan 2003 18:00
Location: Fryslân Boppe!
Contact:

Post by Dinges » 15 Aug 2003 13:07

is it so that it was the only TT game that had four views :?:

hmm, ttdpatch for PSX
Dinges

Who is the other person in me?

my Blog (dutch) - my Last.fm profile

Owner of http://ttdgraphics.cjb.net/ ! Temp addr: http://ttdgraphics.owenrudge.com/

Colonel Sheperd
Tycoon
Tycoon
Posts: 1098
Joined: 30 May 2003 15:20
Location: Somewhere

Post by Colonel Sheperd » 15 Aug 2003 13:19

orudge wrote:(I don't have a PlayStation, but I have a PlayStation emulator on my PC).
i'm lookin' for ages for one. do u know where i can download one (this is NOT a warez request)
Image

User avatar
orudge
Administrator
Administrator
Posts: 24028
Joined: 26 Jan 2001 20:18
Skype: orudge
Location: Banchory, UK
Contact:

Post by orudge » 15 Aug 2003 13:23

I can send you a copy once my brother's computer is back up and I can copy it over. It's under a megabyte in size.

User avatar
Lunde
Engineer
Engineer
Posts: 12
Joined: 20 Aug 2003 15:51
Location: Korsør,Denmark

TTD for psx

Post by Lunde » 30 Aug 2003 20:26

ttd for psx is indeed playable and fun with a mouse connected.
proud owner of the original psx game
i like that game A LOT :D

User avatar
orudge
Administrator
Administrator
Posts: 24028
Joined: 26 Jan 2001 20:18
Skype: orudge
Location: Banchory, UK
Contact:

Post by orudge » 30 Aug 2003 20:37

Lunde:
orudge wrote:Do you think you could put the CD in your PC, download IsoBuster from http://www.isobuster.org and create an ISO of the CD, then post the size of the file here? I've been looking for a copy of this game for ages, and if you could possibly either upload a copy of the ISO or do a physical copy of the game for me, it'd be very useful (I don't have a PlayStation, but I have a PlayStation emulator on my PC).
Do you think that's possible? :)

User avatar
Lunde
Engineer
Engineer
Posts: 12
Joined: 20 Aug 2003 15:51
Location: Korsør,Denmark

TTD On PSX

Post by Lunde » 31 Aug 2003 04:56

The iso file would be 430.82 megabytes big.

User avatar
Stylesjl
Tycoon
Tycoon
Posts: 1787
Joined: 11 Feb 2003 08:00
Location: NSW, Australia

Re: TTD On PSX

Post by Stylesjl » 31 Aug 2003 05:50

Lunde wrote:The iso file would be 430.82 megabytes big.

and.........


430.82MB hmmmm well a CD can support that so it shoudn't be a problem and most hardrives can find room


I need a PS2 Emulator :(

User avatar
lynsey
Tycoon
Tycoon
Posts: 1258
Joined: 27 Nov 2002 18:50
Location: UK
Contact:

Post by lynsey » 31 Aug 2003 22:26

Could you not just RAR it? And for screenshots, if you got a TV card, connect the PSX ariel instead of the TV one and video/snapshot it would be an easy way to do it.

SHADOW-XIII
Tycoon
Tycoon
Posts: 13748
Joined: 09 Jan 2003 08:37

Re: TTD On PSX

Post by SHADOW-XIII » 04 Sep 2003 15:35

Stylesjl wrote:I need a PS2 Emulator :(
PSOne emulator ... and there is one 8)
what are you looking at? it's a signature!

User avatar
Maverick
Traffic Manager
Traffic Manager
Posts: 175
Joined: 08 Dec 2002 15:20
Location: West Ryde, Australia.
Contact:

Post by Maverick » 04 Sep 2003 17:14

Rar it up I say. RAR can cut A LOT off the size of a file.
And its best compression method out there IMO.
Don't give me that ace crap :)

SHADOW-XIII
Tycoon
Tycoon
Posts: 13748
Joined: 09 Jan 2003 08:37

Post by SHADOW-XIII » 04 Sep 2003 18:16

Comments about archives in other topic (Off Topic: "What Packer you use" subject)
what are you looking at? it's a signature!

Post Reply

Return to “Transport Tycoon (Original)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests