Dutch Station Addition Set, Part 3 (version 001 released on Bananas 06-12-2017)

Discuss, get help with, or post new graphics for TTDPatch and OpenTTD, using the NewGRF system, here. Graphics for plain TTD also acceptable here.

Moderator: Graphics Moderators

User avatar
acs121
Tycoon
Tycoon
Posts: 1943
Joined: 03 Nov 2017 18:57
Location: Courbevoie, near Paris, France

Re: Dutch Station Addition Set, Part 3 (version 001 released on Bananas 06-12-2017)

Post by acs121 »

Yes, you can PM it to me.

CPR1983
Engineer
Engineer
Posts: 49
Joined: 13 Sep 2012 12:28

Re: Dutch Station Addition Set, Part 3 (version 001 released on Bananas 06-12-2017)

Post by CPR1983 »

I am having issues sending the attachment so thanks for your help any way

User avatar
romazoon
Tycoon
Tycoon
Posts: 1292
Joined: 20 Jun 2010 23:16

Re: Dutch Station Addition Set, Part 3 (version 001 released on Bananas 06-12-2017)

Post by romazoon »

Hi Quast !

Your set is great to have in all my games :) thanks for that

Now i noticed some really bad glitch with some station tiles. They have a bounding box way too high i think. It was probably left unoticed until we have now bridge over stations.

so here is some screenshot showing the glitch and "some" of the problematic bounding box.
Attachments
Kita Tokaido, 10_05_1976.png
the bridge here is two tile higher than the the metro station but it glitch quite a lot.
(270.22 KiB) Not downloaded yet
Kita Tokaido, 07_05_1976.png
probably the reason of the glitch is that those bounding box are set unecessarly high
(252.08 KiB) Not downloaded yet

User avatar
Quast65
Tycoon
Tycoon
Posts: 1671
Joined: 09 Oct 2011 13:51
Location: The Netherlands

Re: Dutch Station Addition Set, Part 3 (version 001 released on Bananas 06-12-2017)

Post by Quast65 »

romazoon wrote:Now i noticed some really bad glitch with some station tiles. They have a bounding box way too high i think. It was probably left unoticed until we have now bridge over stations.
Yeah I know… Too bad that progress eventually will show bad features... ;-)
Its something that will be fixed in due time, but its a boring job to do, so I keep putting it off.
But now that its more noticable with the bridge over stations development, I will try to put it a bit higher on my to-do list.
Projects: http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=26&t=57266
Screenshots: http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=47&t=56959

Winner of the following screenshot competitions:
sep 2012, jan 2013, apr 2013, aug 2013, mar 2014, mar 2016
All my work is released under GPL-license (either V2 or V3), if not clearly stated otherwise.

User avatar
eekee
Engineer
Engineer
Posts: 89
Joined: 23 Jun 2005 19:45
Location: Cyberspace

Re: Dutch Station Addition Set, Part 3 (version 001 released on Bananas 06-12-2017)

Post by eekee »

Halloo! I've got to say I love all the dutch station sets; so many parts to use! :D
Extreme network builder. screenshot thread

User avatar
lobster
Tycoon
Tycoon
Posts: 5653
Joined: 21 Dec 2003 23:30
Location: Atlantic Ocean
Contact:

Re: Dutch Station Addition Set, Part 3 (version 001 released on Bananas 06-12-2017)

Post by lobster »

Somehow missed these last time I started a new NL game, making sure to snag these for the next one. Those are some sexy stations.
"On the other hand, I have different fingers" -- The rascal formerly known as astath, loathing you and more specifically your religion. Anti-theist, be like it. -- Last.fm -- Official TT-Dave Worley Fan Club -- Good times.

Image

Image

<orudge> make love to me while I surf, dear lobster

EG0611
Engineer
Engineer
Posts: 16
Joined: 19 Feb 2012 08:39

Re: Dutch Station Addition Set, Part 3 (version 001 released on Bananas 06-12-2017)

Post by EG0611 »

Hello, I would like to request something.

First of all I like to build metro (subway) stations and dutch stations set have amazing props for it. On "overlapping tiles" section there are "metro station, with eyecandy, tunnel overlap" stations. However their size is only 2 tiles. (1 base and +1 overlap). I would like to see an overlapping prop with 3 tiles length (1 base and +2 overlap)

Here are example pictures of what I mean and what is the problem with current 2 tiles overlaps; All these holes can be covered via 3 tiles length overlapping station prop.

Image
Image
Image
Image
Image
Image

User avatar
Quast65
Tycoon
Tycoon
Posts: 1671
Joined: 09 Oct 2011 13:51
Location: The Netherlands

Re: Dutch Station Addition Set, Part 3 (version 001 released on Bananas 06-12-2017)

Post by Quast65 »

omer584 wrote:
20 May 2020 14:37
Hello, I would like to request something.
Hiya!

Sorry for the late reply, I am not that active anymore on the forum ;-)
I think I can safely say that I have retired from working on GRFs (at least for the near future ;-) )
So, I wont be making the tiles you suggested.
The GRF is GPL licensed though so you (or someone else) are welcome to use the graphics (and code if necessary) to make those tiles you need.

However GarryG has made some objects that probably will do the trick:
Overlaps.png
(220.44 KiB) Not downloaded yet
1 base +1tile, +2tile and +3tile overlaps in all 4 directions.
They arent available in the Dutch Station concrete (but a nice piece of grass is always good), but maybe you can ask Garry to make them and add them to his GRF.
The GRF is available on bananas (the ingame downloader), just search for auz + subway.
Hope this helps!
Projects: http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=26&t=57266
Screenshots: http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=47&t=56959

Winner of the following screenshot competitions:
sep 2012, jan 2013, apr 2013, aug 2013, mar 2014, mar 2016
All my work is released under GPL-license (either V2 or V3), if not clearly stated otherwise.

Silverx50
Route Supervisor
Route Supervisor
Posts: 428
Joined: 13 Apr 2007 19:52
Location: Den Haag, The Netherlands

Re: Dutch Station Addition Set, Part 3 (version 001 released on Bananas 06-12-2017)

Post by Silverx50 »

Quast65 wrote:
08 Jun 2020 00:16
I think I can safely say that I have retired from working on GRFs (at least for the near future )
I hope you come out of retirement whenever I get my act together and finish the projects we were working on. :)
All my projects are GPLv2 License.

Dutch landmark Object Set Workshop viewtopic.php?f=26&t=75071
My stations workshop viewtopic.php?f=26&t=74749

User avatar
Quast65
Tycoon
Tycoon
Posts: 1671
Joined: 09 Oct 2011 13:51
Location: The Netherlands

Re: Dutch Station Addition Set, Part 3 (version 001 released on Bananas 06-12-2017)

Post by Quast65 »

Silverx50 wrote:
11 Jun 2020 15:03
I hope you come out of retirement whenever I get my act together and finish the projects we were working on. :)
aaaaaalll-righty-then-alrighty-meme.jpg
aaaaaalll-righty-then-alrighty-meme.jpg (36.89 KiB) Viewed 259 times
8)
Projects: http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=26&t=57266
Screenshots: http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=47&t=56959

Winner of the following screenshot competitions:
sep 2012, jan 2013, apr 2013, aug 2013, mar 2014, mar 2016
All my work is released under GPL-license (either V2 or V3), if not clearly stated otherwise.

Post Reply

Return to “Graphics Development”

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], PikkaBird and 9 guests