Transport Tycoon Forums

The place to talk about Transport Tycoon
It is currently Thu Aug 17, 2017 3:45 am

All times are UTC




Post new topic  Reply to topic  [ 459 posts ]  Go to page Previous 114 15 16 17 1823 Next
Author Message
PostPosted: Sun Oct 09, 2016 5:49 am 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Sat Feb 14, 2015 12:44 am
Posts: 1857
Location: Newcastle, Australia
Thanks ISA .. eventually like to do a Track set similar to NuTracks and the Very Slow tracks will be these rusty looks and the fast one make shinny.

See the Fake Sidings idea I working on over in the Auz_Objects.

When I get these sidings all finished, then I will change the Industries to suit.

Cheers

_________________
Soot Happens
All my projects are GPLv2 License.
AuzTrains & NSWTrains: http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=26&t=74193
AuzInd (Industry Set): http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=26&t=74471
AuzObjects: http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=26&t=74510
AuzBridges: viewtopic.php?f=26&t=75248
AuzStations: viewtopic.php?f=26&t=76390


Top
   
PostPosted: Tue Dec 20, 2016 10:24 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Sat Feb 14, 2015 12:44 am
Posts: 1857
Location: Newcastle, Australia
I hope to replace some Industries in the AuzInd160 with new graphics.

Where possible try and replace them with buildings designed from realistic buildings.

The Carriage Sheds is one such building I working on.
Attachment:
Newcarriageworkshops_1.png
Newcarriageworkshops_1.png [ 12.67 KiB | Viewed 821 times ]

The top building is what in the game now.
The bottom one is designed from the Eveleigh Car and Wagon Shops in Sydney Australia. Any one who travelled on trains from Sydney towards Strathfield would have seen this building on the right hand side of train between Redfern and MacDonaldtown.

Not sure how long will take me but as I finish each building will put a update to AuzIn160 here .. I will put on Bananas after I have done several buildings.

Cheers all

_________________
Soot Happens
All my projects are GPLv2 License.
AuzTrains & NSWTrains: http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=26&t=74193
AuzInd (Industry Set): http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=26&t=74471
AuzObjects: http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=26&t=74510
AuzBridges: viewtopic.php?f=26&t=75248
AuzStations: viewtopic.php?f=26&t=76390


Top
   
PostPosted: Wed Dec 21, 2016 3:11 am 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Sat Feb 14, 2015 12:44 am
Posts: 1857
Location: Newcastle, Australia
Finished conversion of the Carriage and Wagon Workshops.
Attachment:
Newcarriageworkshops_2.png
Newcarriageworkshops_2.png [ 101.1 KiB | Viewed 803 times ]

The pic in a mixture of the Carriage and Wagon Workshops from the Industry set and from the AuzFakeRailwayLines_Add-ons.
The first four doors from the top left are objects .. the rest are part of the Industry.

By using the AuzFakeRailwayLines and AuzFakeRailwayLines_Add-ons with the AuzInd160 you can make the Carriage and Wagon Workshops as long and as wide as you like.

At the end of the 3 bottom doors are platforms from ISR set and the end one with the shunters cabin is from the Chips set.

If you like to add this to your games now here's the NewGRF file Version 22.
Attachment:
AuzInd160.grf [8.6 MiB]
Downloaded 14 times


Any one who would like to use these buildings with their own Industry Set or other projects here's the sprite with the buildings separated so can shuffle them around to suit how you like.
Attachment:
File comment: Workshop Sprites
workshops_1.png
workshops_1.png [ 8.51 KiB | Viewed 803 times ]


Cheers

_________________
Soot Happens
All my projects are GPLv2 License.
AuzTrains & NSWTrains: http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=26&t=74193
AuzInd (Industry Set): http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=26&t=74471
AuzObjects: http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=26&t=74510
AuzBridges: viewtopic.php?f=26&t=75248
AuzStations: viewtopic.php?f=26&t=76390


Top
   
PostPosted: Fri Jan 06, 2017 7:34 pm 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Tue Feb 01, 2011 10:09 am
Posts: 26
Both fruit plantation and arable farm claim that they accept fertilizer, alas it's impossible to build a station within their catchment area, that actually accepts fertilizer.

I tested it in vanilla ottd with only auzInd and auzTrains loaded in all 3 climates, so I can (halfway) safely assume, it's a problem with the newgrf.

Apologies if that has brought up 564x before and gj, auzInd has quickly become my fav. ind. set.

Regards...Pia


Top
   
PostPosted: Fri Jan 06, 2017 9:46 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Sat Feb 14, 2015 12:44 am
Posts: 1857
Location: Newcastle, Australia
Lollipop wrote:
Both fruit plantation and arable farm claim that they accept fertilizer, alas it's impossible to build a station within their catchment area, that actually accepts fertilizer.


Hi Pia,

What version are you using? The version in use now AuzInd160 Version 22 does not have Fertilizer.

If you prefer the version your using, I'll see if can fix the problem and place it in this forum for you to use.

Cheers

Garry

_________________
Soot Happens
All my projects are GPLv2 License.
AuzTrains & NSWTrains: http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=26&t=74193
AuzInd (Industry Set): http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=26&t=74471
AuzObjects: http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=26&t=74510
AuzBridges: viewtopic.php?f=26&t=75248
AuzStations: viewtopic.php?f=26&t=76390


Top
   
PostPosted: Sat Jan 07, 2017 12:40 am 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Tue Feb 01, 2011 10:09 am
Posts: 26
GarryG wrote:
What version are you using? The version in use now AuzInd160 Version 22 does not have Fertilizer.


What version? Good question. One of those ..*counts* ..4 :D. Never trust a content downloader.

Well, found it. Even more amazing. Thank you very much


Top
   
PostPosted: Sat Jan 07, 2017 1:02 am 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Sat Feb 14, 2015 12:44 am
Posts: 1857
Location: Newcastle, Australia
Lollipop wrote:
What version? Good question. One of those ..*counts* ..4 . Never trust a content downloader.


Glad you brought this up .. I just checked Bananas and the latest there is Version 18 .. I thought I updated it to Version 22 last month.

I better do something about it.

Thanks pal

EDITED:

Just added version 22 to Bananas .. it has new graphics for Carriage Workshops.

I have a few more buildings to add to AuzObjects_Rails concerning Locomotive Workshops and a few others .. when these finished I be altering the graphics in AuzInd160 to match the object sets.

I intend to make the Industry graphics a bit smaller and you can than use the objects to make the Industry as large and to what design you like.

_________________
Soot Happens
All my projects are GPLv2 License.
AuzTrains & NSWTrains: http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=26&t=74193
AuzInd (Industry Set): http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=26&t=74471
AuzObjects: http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=26&t=74510
AuzBridges: viewtopic.php?f=26&t=75248
AuzStations: viewtopic.php?f=26&t=76390


Top
   
PostPosted: Sat Jan 07, 2017 3:43 am 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Tue Feb 01, 2011 10:09 am
Posts: 26
There're inconsistencies between the industry info/industry chain and the actual accepted cargo. I.e goods shed B says 'goods/alcohol/parcels', but a station in the catchment area accepts building materials/goods/vegetables. Loading bank B says 'building materials/Wood/Fish', but the actual station accepts supplies instead of building materials.

Vanilla ottd 1.6.1 with auzInd160 v22 (I double checked) and auzTrains


Top
   
PostPosted: Sat Jan 07, 2017 4:49 am 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Sat Feb 14, 2015 12:44 am
Posts: 1857
Location: Newcastle, Australia
Lollipop wrote:
There're inconsistencies between the industry info/industry chain and the actual accepted cargo. I.e goods shed B says 'goods/alcohol/parcels', but a station in the catchment area accepts building materials/goods/vegetables. Loading bank B says 'building materials/Wood/Fish', but the actual station accepts supplies instead of building materials.


Thanks for letting me know .. shall see what I can do.

By the way what is Vanila OTTD 1.6.1?

_________________
Soot Happens
All my projects are GPLv2 License.
AuzTrains & NSWTrains: http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=26&t=74193
AuzInd (Industry Set): http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=26&t=74471
AuzObjects: http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=26&t=74510
AuzBridges: viewtopic.php?f=26&t=75248
AuzStations: viewtopic.php?f=26&t=76390


Top
   
PostPosted: Sat Jan 07, 2017 5:24 am 
Offline
OpenTTD Developer
OpenTTD Developer

Joined: Sun Sep 09, 2007 5:03 am
Posts: 4443
Location: home
GarryG wrote:
Thanks for letting me know .. shall see what I can do.
Cargo-chain window only lists what's in the "prod_cargo_types" and "accept_cargo_types" properties. If you accept other cargos through the tiles only, they won't be listed.

_________________
Being a OpenTTD developer does not mean I know what I am doing.
Also, other OpenTTD developers may have different opinions.


Top
   
PostPosted: Sat Jan 07, 2017 5:32 am 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Sat Feb 14, 2015 12:44 am
Posts: 1857
Location: Newcastle, Australia
Alberth wrote:
Cargo-chain window only lists what's in the "prod_cargo_types" and "accept_cargo_types" properties. If you accept other cargos through the tiles only, they won't be listed.


Thanks Alberth, so possible I have them right .. but good that he mentioned this as checking through each of my Industries I do have a wrong cargo listed .. not for what Lollipop mentioned but for the Arable Farm .. should be producing Wheat not Grain which is only a minor thing.

So I will check all the others to make sure they ok while I am at it.

Cheers

EDIT:

Lollipop could be right too .. just found an error with the Goods Shed as I have the accepted cargos listed different

Code:
item(FEAT_INDUSTRYTILES, goods_siding_tile, 231) {
 property {
  substitute: 0;
  accepted_cargos: [[GOOD, 8], [FRVG, 8], [BDMT, 8]];
  land_shape_flags: bitmask(LSF_ONLY_ON_FLAT_LAND);
  animation_triggers: bitmask(ANIM_TRIGGER_INDTILE_CONSTRUCTION_STATE);


and further down I have:

Code:
               name: string(STR_IND_GOODS_SIDING);
                nearby_station_name: string(STR_STATION, string(STR_TOWN), string(STR_STATION_HARDWARE));
                prod_multiplier: [2, 0];
                input_multiplier_1: [0, 0];
                input_multiplier_2: [0, 0];
                input_multiplier_3: [0, 0];
                prob_random: 24;
                prob_in_game: 10;
                prospect_chance: 0.75;
                fund_cost_multiplier: 140;
                remove_cost_multiplier: 0;
                accept_cargo_types: [GOOD,BEER,ENSP];
                prod_cargo_types: [ENSP,GOOD];
                }
            }


No matter how many times I check thing .. I still seem to miss things.

Thanks fella for bring this up.

_________________
Soot Happens
All my projects are GPLv2 License.
AuzTrains & NSWTrains: http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=26&t=74193
AuzInd (Industry Set): http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=26&t=74471
AuzObjects: http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=26&t=74510
AuzBridges: viewtopic.php?f=26&t=75248
AuzStations: viewtopic.php?f=26&t=76390


Top
   
PostPosted: Sat Jan 07, 2017 7:43 am 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Sat Feb 14, 2015 12:44 am
Posts: 1857
Location: Newcastle, Australia
I been right through every Industry and found a few issues where accepting Cargos was different between the 2 sections in the codes.

Here is version 23.
Attachment:
AuzInd160.rar [1.19 MiB]
Downloaded 10 times

I haven't had a chance to test it in game play as time spent fixing has delayed my in some house work I need to do. Either be later tonight or tomorrow before I get chance to game test it.

We know Version 22 not work properly so this one should be improved and hope ok.

I made a few changes:

Fixed some cargo issues.

Change name of Good Shed B to Goods Shed (Small)
Change name of Wool Broker to Wool Storage Sheds

Shopping Centre now produces Mail (as it has a post office)
Arable Farm now produces Wheat instead of Grain.


I like to make new graphics for the Grain Silos .. the one in game now make it bigger with more rows of Silos to represent a Bulk Grain Storage and make some smaller single rows of silos to represent what you would find at railway sidings.
Farmers would deliver their Wheat and Grain to the Railway sidings and than later it would be railed to either flour mills or to the Bulk Grain Storage to wait export. If a farmer lived close to the Bulk Grain Storage or Flour Mill he would deliver direct to there.

_________________
Soot Happens
All my projects are GPLv2 License.
AuzTrains & NSWTrains: http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=26&t=74193
AuzInd (Industry Set): http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=26&t=74471
AuzObjects: http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=26&t=74510
AuzBridges: viewtopic.php?f=26&t=75248
AuzStations: viewtopic.php?f=26&t=76390


Top
   
PostPosted: Sat Jan 07, 2017 4:26 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Mon Sep 28, 2009 5:15 pm
Posts: 5724
Location: Eastern KY
GarryG wrote:
By the way what is Vanila OTTD 1.6.1?


"Vanilla", in the terms of OpenTTD, means the original version - not patched, forked, or any other derivative.

_________________
Do you like drones, quadcopters & flying toys? Check out Drone Strike Force!
Image

Base Music Sets: OpenMSX | Scott Joplin Anthology | Traditional Winter Holiday Music | Modern Motion Music
Other Projects: 2CC Trams | Sprite Sandbox & NewGRF Releases | Ideabox | Town Names | Isle of Sodor Scenario | Random Sprite Repository
Misc Topics: My Screenshots | Forgotten NewGRFs | Unfinished Graphics Sets | Stats Shack | RoadTypes?


Top
   
PostPosted: Sat Jan 07, 2017 9:48 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Sat Feb 14, 2015 12:44 am
Posts: 1857
Location: Newcastle, Australia
kamnet wrote:
"Vanilla", in the terms of OpenTTD, means the original version - not patched, forked, or any other derivative.


Thanks Kamnet .. just wasn't sure it meant a different version.

Cheers

_________________
Soot Happens
All my projects are GPLv2 License.
AuzTrains & NSWTrains: http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=26&t=74193
AuzInd (Industry Set): http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=26&t=74471
AuzObjects: http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=26&t=74510
AuzBridges: viewtopic.php?f=26&t=75248
AuzStations: viewtopic.php?f=26&t=76390


Top
   
PostPosted: Sun Jan 08, 2017 1:03 am 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Tue Feb 01, 2011 10:09 am
Posts: 26
I haven't found any other problems, but run in a weird issue. In the attached screenshot, the clay pit shouldn't close, ever. It happens in every game, but it only happens once (so far) and only clay pits.


Attachments:
AuzInd IndClosing.png [1.36 MiB]
Not downloaded yet
Top
   
PostPosted: Sun Jan 08, 2017 1:25 am 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Sat Feb 14, 2015 12:44 am
Posts: 1857
Location: Newcastle, Australia
Lollipop wrote:
I haven't found any other problems, but run in a weird issue. In the attached screenshot, the clay pit shouldn't close, ever. It happens in every game, but it only happens once (so far) and only clay pits.


What testing I did they hadn't closed .. but I only tested a few times for about 1/2 hour each time while I checked each industry make sure they producing and accepting correct cargo ..

How far into the game before that happen to you?

_________________
Soot Happens
All my projects are GPLv2 License.
AuzTrains & NSWTrains: http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=26&t=74193
AuzInd (Industry Set): http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=26&t=74471
AuzObjects: http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=26&t=74510
AuzBridges: viewtopic.php?f=26&t=75248
AuzStations: viewtopic.php?f=26&t=76390


Top
   
PostPosted: Sun Jan 08, 2017 7:43 am 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Tue Feb 01, 2011 10:09 am
Posts: 26
It always happens at 1. Apr (hmm..if I think about that date..), and it's always a clay mine. In the following 10 years or so it wont happen again. Just pointing it out, for the sake of bug hunting, but for me it's low priority


Top
   
PostPosted: Sun Jan 08, 2017 8:03 am 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Sat Feb 14, 2015 12:44 am
Posts: 1857
Location: Newcastle, Australia
Lollipop wrote:
It always happens at 1. Apr (hmm..if I think about that date..),


Making a fool of us by sound of it :)

Strange as I ran a game in the background started in 1960 to 1978 and no Clay Mines closed.

The coding for the industries I got from FIRS and SPI and took out what I thought I not need, so it possible I took out one line to many.

Give this a try if you can and see if same thing happens ..
Attachment:
AuzInd160.grf [8.6 MiB]
Downloaded 14 times


I'll do some experimenting too and see what happens.

Appreciate you letting me know of problems.

I could probably test and test and never get a problem but other people might as they play different to me, or maybe it a conflict with another NewgRF file ..

_________________
Soot Happens
All my projects are GPLv2 License.
AuzTrains & NSWTrains: http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=26&t=74193
AuzInd (Industry Set): http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=26&t=74471
AuzObjects: http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=26&t=74510
AuzBridges: viewtopic.php?f=26&t=75248
AuzStations: viewtopic.php?f=26&t=76390


Top
   
PostPosted: Sun Jan 08, 2017 9:20 pm 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Tue Feb 01, 2011 10:09 am
Posts: 26
The closings happened in my standard firs grf setup, except firs swapped for auxInd. So it might be very well a conflict with another grf. Prolly not worth spending time on it, I'll run the new version (one day I'll get a game past 5 y, I swear) and see what happens.

Thanks


Top
   
PostPosted: Sun Jan 08, 2017 9:27 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Sat Feb 14, 2015 12:44 am
Posts: 1857
Location: Newcastle, Australia
Lollipop wrote:
The closings happened in my standard firs grf setup, except firs swapped for auxInd. So it might be very well a conflict with another grf.


I ran a game last night with the new AuzInd and started with 2 Clay Pits .. one closed after 5 years but the other did not close. I didn't provide at transport to them.

But as you mentioned before strange that if just the Clay Pits closing and nothing else as I watched the coal mines and Iron Ore mines and they didn't close.

Thanks for keeping me informed.

Cheers

_________________
Soot Happens
All my projects are GPLv2 License.
AuzTrains & NSWTrains: http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=26&t=74193
AuzInd (Industry Set): http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=26&t=74471
AuzObjects: http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=26&t=74510
AuzBridges: viewtopic.php?f=26&t=75248
AuzStations: viewtopic.php?f=26&t=76390


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 459 posts ]  Go to page Previous 114 15 16 17 1823 Next

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000-2017 phpBB Limited

Copyright © Owen Rudge/The Transport Tycoon Forums 2001-2017.
Hosted by Zernebok Hosting.