Transport Tycoon Forums

The place to talk about Transport Tycoon
It is currently Wed Oct 17, 2018 7:23 pm

All times are UTC




Post new topic  Reply to topic  [ 26 posts ]  Go to page Previous 1 2
Author Message
 Post subject: Re: ECS extension set
PostPosted: Thu Feb 01, 2018 6:49 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Sat Jan 18, 2014 6:10 pm
Posts: 1082
acs121 wrote:
Also, if industries with neutral docks / helipads exist, is it possible then to make industries with an integrated neutral bus stop / loading bay ?
No, it is not possible for trunk/stable version.

_________________
My experimental openTTD server: 149.156.194.203:3979 non-standard client, now testing: JGRPP http://tiny.pl/ggnch
Projects: Reproducible Map Generation patch, NewGRFs: Manpower industries, PolTrams, Polroad, 600mm narrow gauge, preindustrial houses, wired, ECS industry extension.
Addicted to freeciv longturn.


Top
   
 Post subject: Re: ECS extension set
PostPosted: Fri Feb 02, 2018 8:41 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Fri Nov 03, 2017 6:57 pm
Posts: 1577
Location: Courbevoie, near Paris, France
Well, at least in a patch, it would be possible, no ?

_________________
NewGRFs by Tony Pixel :
North American Passenger Railroads
Not Enough Subways


My screenshots


Top
   
 Post subject: Re: ECS extension set
PostPosted: Sat Feb 03, 2018 2:19 am 
Offline
Engineer
Engineer
User avatar

Joined: Sat Jan 28, 2012 7:35 am
Posts: 85
@acs121.
If you're going with a patched version you may as well use infrastructure sharing, or a patchpack that includes it.
The stations won't be neutral, that is they'll be owned by one of the player companies, but other companies can use them, depending on the parameters you set.

Pete.

_________________
There's nothing like a deadline to hone the concentration.

Good manners cost nothing, but earn respect.

" 'Impossible' is not in our vocabulary." Jack Chrichton, Farscape


Top
   
 Post subject: Re: ECS extension set
PostPosted: Mon Sep 03, 2018 8:30 pm 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Mon Sep 03, 2018 8:24 pm
Posts: 9
acs121 wrote:
Bulk terminal must be placed on a straight coast.
Shopping center must be placed in a 2x2 area in a city.
For Trade Port, what is this industry ? It's not in ECSext.



Hi...I can´t place the bul terminal (can u tell me how should be placed?). I tried in many ways and different parts of the scenario.


Attachments:
bulk terminal placing..jpg [524.51 KiB]
Not downloaded yet
Top
   
 Post subject: Re: ECS extension set
PostPosted: Mon Sep 03, 2018 10:30 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Fri Nov 03, 2017 6:57 pm
Posts: 1577
Location: Courbevoie, near Paris, France
Normally it has been said already but you must place it on the sea tile, not the coast tile.

_________________
NewGRFs by Tony Pixel :
North American Passenger Railroads
Not Enough Subways


My screenshots


Top
   
 Post subject: Re: ECS extension set
PostPosted: Tue Sep 04, 2018 7:09 pm 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Mon Sep 03, 2018 8:24 pm
Posts: 9
acs121 wrote:
Normally it has been said already but you must place it on the sea tile, not the coast tile.



Bad to me :(

I realised that It works. Bulk Terminal and the others.

I went to Scenario Editor and create a new scenario with the same GRF list of my savegame. Then I could place the Bulks Shopping and others.

So the problem is that I (we?) can´t place this new facilities in a previous game.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 26 posts ]  Go to page Previous 1 2

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: JM_ and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000-2018 phpBB Limited

Copyright © Owen Rudge/The Transport Tycoon Forums 2001-2018.
Hosted by Zernebok Hosting.