George's Long vehicles V4 beta4 is out (07 sep 2007)

Discuss, get help with, or post new graphics for TTDPatch and OpenTTD, using the NewGRF system, here. Graphics for plain TTD also acceptable here.

Moderator: Graphics Moderators

mrfilbert
Engineer
Engineer
Posts: 1
Joined: 11 May 2007 18:49
Location: Springfield, Oregon

Re: George's Long vehicles V4 beta4 is out (07 sep 2007)

Post by mrfilbert »

Is there a way, when I am replacing a large group of busses, to automatically refit them?

User avatar
FooBar
Tycoon
Tycoon
Posts: 6559
Joined: 21 May 2007 11:47
Location: The Netherlands
Contact:

Re: George's Long vehicles V4 beta4 is out (07 sep 2007)

Post by FooBar »

If you are using OpenTTD, buy one bus and refit it, and then use the clone vehicle option to create the rest of them. And the AutoReplace feature will also automatically refit the new vehicles.

I don't know if TTDPatch has similar features, but I'm sure someone else can tell you about that.

michael blunck
Tycoon
Tycoon
Posts: 5880
Joined: 27 Apr 2005 07:09
Contact:

Re: George's Long vehicles V4 beta4 is out (07 sep 2007)

Post by michael blunck »

FooBar wrote:[...] clone vehicle option [...] AutoReplace feature [...]

I don't know if TTDPatch has similar features,
Of course it has.

regards
Michael
Image


michael blunck
Tycoon
Tycoon
Posts: 5880
Joined: 27 Apr 2005 07:09
Contact:

Re: George's Long vehicles V4 beta4 is out (07 sep 2007)

Post by michael blunck »

FooBar wrote:How foolish of me to doubt Patch's abilities :P
Yes, indeed. :P

"Autoreplace" is a quite established feature dating from october 2005 (2.0.1 alpha 63), but "clone train" can be found only in the 2.6 alphas (r817).

HTH
regards
Michael
Image

virus_found
Engineer
Engineer
Posts: 2
Joined: 06 Sep 2008 16:46
Location: Stalingrad, Russia
Contact:

Re: George's Long vehicles V4 beta4 is out (07 sep 2007)

Post by virus_found »

hello.
according to the url http://george.zernebok.net/newgrf/ids4.html , there are 4 different schemas (west europe, east europe and so on)
english + west european scheme is always turned on in all my games
how do I turn on an east european scheme?

couldn't find any documentation, pity

EDIT>
I'm always using latest OTTD nightly

User avatar
George
Tycoon
Tycoon
Posts: 4328
Joined: 16 Apr 2003 16:09
Skype: george-vb
Location: SPb, Russia.
Contact:

Re: George's Long vehicles V4 beta4 is out (07 sep 2007)

Post by George »

virus_found wrote:hello.
according to the url http://george.zernebok.net/newgrf/ids4.html , there are 4 different schemas (west europe, east europe and so on)
english + west european scheme is always turned on in all my games
how do I turn on an east european scheme?
couldn't find any documentation, pity
EDIT>
I'm always using latest OTTD nightly
It depends on current landscape. Compare the list of vehicles in Temperate, Arctic and Tropic :roll:
Image Image Image Image

Grall3
Engineer
Engineer
Posts: 43
Joined: 17 Oct 2005 04:59

Re: George's Long vehicles V4 beta4 is out (07 sep 2007)

Post by Grall3 »

Hello George and everyone,

I really love the LRV set and use it all the time, but one problem I need help with from anyone who can:

When LRV v4 is in use it makes the running costs for some other sets go quite high, a recent example is when I use LRV v4 with eGRVTS together the costs of running a 1 horse passenger wagon go from $74 to 600. And a 2 horse one to $1200. Ages ago I was using it with the UK train set (I think it was that one) and it changed prices there as well. I think the running costs for the LRV v4 set also change when this happens.

Just though I'd let you know and see if there is a way to fix it.

Bye

User avatar
George
Tycoon
Tycoon
Posts: 4328
Joined: 16 Apr 2003 16:09
Skype: george-vb
Location: SPb, Russia.
Contact:

Re: George's Long vehicles V4 beta4 is out (07 sep 2007)

Post by George »

Grall3 wrote:Hello George and everyone,
I really love the LRV set and use it all the time, but one problem I need help with from anyone who can:
When LRV v4 is in use it makes the running costs for some other sets go quite high, a recent example is when I use LRV v4 with eGRVTS together the costs of running a 1 horse passenger wagon go from $74 to 600. And a 2 horse one to $1200. Ages ago I was using it with the UK train set (I think it was that one) and it changed prices there as well. I think the running costs for the LRV v4 set also change when this happens.
Just though I'd let you know and see if there is a way to fix it.
I can't fix it. It is a question for OTTD (Global cost vars should affect RV set only and not affect other sets).
Image Image Image Image

Grall3
Engineer
Engineer
Posts: 43
Joined: 17 Oct 2005 04:59

Re: George's Long vehicles V4 beta4 is out (07 sep 2007)

Post by Grall3 »

Ah thats a shame. Thanks for the reply. Hopefully something gets done about it one day.

User avatar
George
Tycoon
Tycoon
Posts: 4328
Joined: 16 Apr 2003 16:09
Skype: george-vb
Location: SPb, Russia.
Contact:

Re:

Post by George »

Snail wrote:the Steyr (if you ever draw it :roll: )
After 4 years - drawn for LV5
Image Image Image Image

User avatar
Snail
Tycoon
Tycoon
Posts: 1243
Joined: 28 Apr 2003 18:52
Contact:

Re: George's Long vehicles V4 beta4 is out (07 sep 2007)

Post by Snail »

George wrote:
Snail wrote:the Steyr (if you ever draw it :roll: )
After 4 years - drawn for LV5
Great! I'm sure it was worth the wait ;) do you have any screenshots by any chance?
The French Narrow Gauge Train Set is now released! Get it here

User avatar
George
Tycoon
Tycoon
Posts: 4328
Joined: 16 Apr 2003 16:09
Skype: george-vb
Location: SPb, Russia.
Contact:

Re: George's Long vehicles V4 beta4 is out (07 sep 2007)

Post by George »

Snail wrote:
George wrote:
Snail wrote:the Steyr (if you ever draw it :roll: )
After 4 years - drawn for LV5
Great! I'm sure it was worth the wait ;) do you have any screenshots by any chance?
Image
Image Image Image Image

User avatar
Snail
Tycoon
Tycoon
Posts: 1243
Joined: 28 Apr 2003 18:52
Contact:

Re: George's Long vehicles V4 beta4 is out (07 sep 2007)

Post by Snail »

Looks very nice! Can't wait to see it in a game.
The French Narrow Gauge Train Set is now released! Get it here

joshua peli
Engineer
Engineer
Posts: 60
Joined: 11 Jan 2010 15:34

Long vehicles v4 07 September 2007

Post by joshua peli »

Hi...I'm not going to write with all caps letters...;)
I just have a problem...
I went on the Server list in the main menu of OPEN TTD...there are some servers with New GRF that I haven't got, so I searched on the Internet...
It's the NewGRF "Long vehicles v4"...I found it but it doesn't work...
I noticed the date of that GRF on the server list was 7 september 2007; on the Internet was different...please, help me!!! :(

SHADOW-XIII
Tycoon
Tycoon
Posts: 14278
Joined: 09 Jan 2003 08:37

Re: Long vehicles v4 07 September 2007

Post by SHADOW-XIII »

Why not check one or two Long Vehicles topics that we have on the forum and look for posts at 7th September 2007 and later ?
what are you looking at? it's a signature!

User avatar
PikkaBird
Graphics Moderator
Graphics Moderator
Posts: 5472
Joined: 13 Sep 2004 13:21
Location: The Moon
Contact:

Re: George's Long vehicles V4 beta4 is out (07 sep 2007)

Post by PikkaBird »

Shazaam, bumped and merged!

User avatar
krtaylor
Tycoon
Tycoon
Posts: 11774
Joined: 07 Feb 2003 01:58
Location: Washington DC, USA
Contact:

Re: George's Long vehicles V4 beta4 is out (07 sep 2007)

Post by krtaylor »

Anybody seen George recently? Be nice to see a new version.
Development Projects Site:
http://www.as-st.com/ttd
Japan, American Transition, Planeset, and Project Generic Stations available there

User avatar
PikkaBird
Graphics Moderator
Graphics Moderator
Posts: 5472
Joined: 13 Sep 2004 13:21
Location: The Moon
Contact:

Re: George's Long vehicles V4 beta4 is out (07 sep 2007)

Post by PikkaBird »

He last posted yesterday? The LV v5 thread is here. I bumped this one so joshua peli could find the answer to his problems.

joshua peli
Engineer
Engineer
Posts: 60
Joined: 11 Jan 2010 15:34

Re: George's Long vehicles V4 beta4 is out (07 sep 2007)

Post by joshua peli »

I've downloaded Long vehicles V4, but it doesn't work...the filename is 4LVw.rar, isn't it? I've put the file in the data folder but if I go on New Grf settings on the OPENTTD's main menù, I can't find it...please, help me!!! :(

Post Reply

Return to “Graphics Development”

Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider], Quast65 and 8 guests