Transport Tycoon Forums
https://www.tt-forums.net/

[Released!] The UK Roadset - 1.1 Released!
https://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=26&t=27963
Page 1 of 6

Author:  Born Acorn [ Tue Oct 17, 2006 8:21 pm ]
Post subject:  [Released!] The UK Roadset - 1.1 Released!

U.K . . . R O A D S E T
Drawn by Born_Acorn
Coded By Lakie

(Not affilated with DaveWorley's British Roadset)

Now Released! The United Kingdom Roadset for all climates. Downloads at end of this post.
Latest Version 1.1 - Japanset and Ausset landscape support! Drive on right support!

Compatible with:
Pikka's brick viaduct.
Rob's Bridge.
Purno's Bridges.
Apline Climate.

Anyway. Screens.
City:
Image
Town:
Image
Bridges:
Image

And now, Downloads!

Attachments:
UKRoadset.zip [413.74 KiB]
Downloaded 2175 times

Author:  Lakie [ Tue Oct 17, 2006 8:29 pm ]
Post subject: 

Whats actually missing?
Also what do you need code wise, like you said, most should be actionAs.
Apart from the Action8, and please for the love of kittens use a different grfid!
(Than you other grfs)...

~ Lakie

Author:  Born Acorn [ Tue Oct 17, 2006 8:31 pm ]
Post subject: 

heehee, I already have. But all this action stuff washes over me, like waves over a picture drawn in the sand on a beach.

</poetic>

Author:  peter1138 [ Tue Oct 17, 2006 9:15 pm ]
Post subject: 

Very nice... Now make it work with Pikka's viaduct :D

Author:  Hyronymus [ Tue Oct 17, 2006 9:33 pm ]
Post subject: 

So much competition for my roadset :(. I have to admit it looks nice, Born Acorn. Maybe Lakie can help, he's good with roadsets :P.

Author:  Lakie [ Tue Oct 17, 2006 10:01 pm ]
Post subject: 

*caugh*choke*thud*

Well, I guess I cold look at it, Roadsets aren't exactly the most complex things to code...
Unless you are coding for Hyronymus... :P

Just be aware my time is fairly contrained, though.
So don't expect anything over night.

~ Lakie

Author:  Born Acorn [ Tue Oct 17, 2006 11:09 pm ]
Post subject: 

Thanks Lakie. This must be the fastest response time with a call for coders ever. :p

I have done the sprites for Pikka's bridge, (with his permission):

Image

Author:  Purno [ Wed Oct 18, 2006 8:56 am ]
Post subject: 

peter1138 wrote:
Very nice... Now make it work with Pikka's viaduct :D


And with my bridges! :mrgreen:

Author:  Born Acorn [ Wed Oct 18, 2006 3:53 pm ]
Post subject: 

You want me to UKRoadsetinise your bridges too Purno? It's no problem, just give me the a-ok. :p

Author:  Purno [ Wed Oct 18, 2006 4:54 pm ]
Post subject: 

Born Acorn wrote:
You want me to UKRoadsetinise your bridges too Purno? It's no problem, just give me the a-ok. :p


a-ok, tho you gotta ask Szappy permission if you wanna use his code.

Author:  Born Acorn [ Thu Oct 19, 2006 2:36 pm ]
Post subject: 

Do you have a spritesheet of all the sprites in your bridge grf that I can use to work on?

Author:  Purno [ Thu Oct 19, 2006 3:24 pm ]
Post subject: 

Born Acorn wrote:
Do you have a spritesheet of all the sprites in your bridge grf that I can use to work on?


Nopes, but why don't you decode the .grf?

EDIT: Actually, I might have some sprites, but I believe Szappy did some (additional) artwork on them, so I guess the ones in the .grf are more usable.

Author:  Hyronymus [ Thu Oct 19, 2006 3:27 pm ]
Post subject: 

Then decode the Combined Roadset, that should do the trick.

Author:  Born Acorn [ Thu Oct 19, 2006 5:56 pm ]
Post subject: 

Ok then, thanks Hyronymus.

Author:  Purno [ Thu Oct 19, 2006 5:59 pm ]
Post subject: 

Wether you decode the combined roadset or the original newbridges grf shouldn't matter AFAIK. AFAIK the combined roadset uses the exact code from the newbridges grf and thus also the same sprites. Tho, correct me if I'm wrong.

Author:  Hyronymus [ Thu Oct 19, 2006 9:57 pm ]
Post subject: 

Purno wrote:
Wether you decode the combined roadset or the original newbridges grf shouldn't matter AFAIK. AFAIK the combined roadset uses the exact code from the newbridges grf and thus also the same sprites. Tho, correct me if I'm wrong.

I never got a report about glitches in your bridges so I think the Combined Roadset is safe to use as a basis.

Author:  Lakie [ Thu Oct 19, 2006 10:30 pm ]
Post subject: 

Theorically it will only be replacements for if the bridge is active (might be hard to work out with the combined set, but I'll work it out.
That way the glitches will come from the master grf not this one. (it also keeps the grf filesize down). :)

~ Lakie

Author:  Born Acorn [ Fri Oct 20, 2006 11:28 pm ]
Post subject: 

I should just provide the road deck sprites then?

Author:  Lakie [ Sat Oct 21, 2006 1:41 pm ]
Post subject: 

Pretty much, just the sprites which have roads on them. :)

~ Lakie

Author:  Born Acorn [ Sun Oct 22, 2006 12:47 pm ]
Post subject: 

I've scooped out the road deck bridges and have begun work on them. Will post when complete.

Page 1 of 6 All times are UTC
Powered by phpBB © 2000-2017 phpBB Limited

Copyright © Owen Rudge/The Transport Tycoon Forums 2001-2017.