Russian Planeset for OpenTTD. beta 2 (05.06.2006)

Discuss, get help with, or post new graphics for TTDPatch and OpenTTD, using the NewGRF system, here. Graphics for plain TTD also acceptable here.

Moderator: Graphics Moderators

User avatar
Grigory1
Traffic Manager
Traffic Manager
Posts: 203
Joined: 07 Jun 2005 09:36
Location: Tallinn, Estonia
Contact:

Russian Planeset for OpenTTD. beta 2 (05.06.2006)

Post by Grigory1 » 05 Jun 2006 17:16

Russian Planeset for OpenTTD. beta 2 (Remix my planes for TTDPach) English version
I ask to test and I wait for remarks. :)
Attachments
rusplanesottd.grf
Russian Planeset for OpenTTD. beta 2 (05.06.2006)
(98.28 KiB) Downloaded 5846 times
Rus_OTTDen.PNG
Rus_OTTDen.PNG (19.75 KiB) Viewed 35306 times

User avatar
graphics_master
Tycoon
Tycoon
Posts: 978
Joined: 28 May 2006 09:54

Post by graphics_master » 05 Jun 2006 18:12

How do you install the graphics anyway ?

The icon is in paint how do I think this on my computer ?

User avatar
Grigory1
Traffic Manager
Traffic Manager
Posts: 203
Joined: 07 Jun 2005 09:36
Location: Tallinn, Estonia
Contact:

Post by Grigory1 » 05 Jun 2006 18:23

1. Copy a file rusplanesottd.grf in a folder data
2. In a file openttd.cfg it is added:
...
newwater.grf
newtown_415.grf
ttrsw.grf
newstatsw.grf
PlaneSetw.grf
dbsetxlw.grf
rusplanesottd.grf

User avatar
XeryusTC
Tycoon
Tycoon
Posts: 15415
Joined: 02 May 2005 11:05
Skype: XeryusTC
Location: localhost

Post by XeryusTC » 05 Jun 2006 18:36

Grigory1 wrote:1. Copy a file rusplanesottd.grf in a folder data
2. In a file openttd.cfg it is added:
...
newwater.grf
newtown_415.grf
ttrsw.grf
newstatsw.grf
PlaneSetw.grf
dbsetxlw.grf
rusplanesottd.grf
2:
add the following to your openttd.cfg file:

Code: Select all

[newgrf]
rusplanesottd.grf
Don't panic - My YouTube channel - Follow me on twitter (@XeryusTC) - Play Tribes: Ascend - Tired of Dropbox? Try SpiderOak (use this link and we both get 1GB extra space)
Image
OpenTTD: manual #openttdcoop: blog | wiki | public server | NewGRF pack | DevZone
Image Image Image Image Image Image Image

Loop
Engineer
Engineer
Posts: 72
Joined: 10 Apr 2006 21:05
Location: Poznan, Poland

Post by Loop » 05 Jun 2006 18:44

Does it work with the "normal" PlaneSet?

User avatar
mart3p
Tycoon
Tycoon
Posts: 1032
Joined: 31 Oct 2005 21:00
Location: UK

Post by mart3p » 05 Jun 2006 18:55

No it won't. :( Planeset uses all the existing aircraft slots.
Image

User avatar
Grigory1
Traffic Manager
Traffic Manager
Posts: 203
Joined: 07 Jun 2005 09:36
Location: Tallinn, Estonia
Contact:

Post by Grigory1 » 05 Jun 2006 18:59

Loop wrote:Does it work with the "normal" PlaneSet?
No, it is alternative set, it replaces "normal" PlaneSet (From DaleStan).
While here 25 planes, will be 41

User avatar
Wolf01
Tycoon
Tycoon
Posts: 2013
Joined: 24 Apr 2004 10:43
Location: Venezia - Italia
Contact:

Post by Wolf01 » 05 Jun 2006 20:34

needs the planeset patch? with the main trunk i see only 25 aircrafts (and last 6-7 are futuristic planes of the normal game)

User avatar
Born Acorn
Tycoon
Tycoon
Posts: 7571
Joined: 10 Dec 2002 20:36
Skype: Bornacorn
Location: Wrexham, Wales
Contact:

Post by Born Acorn » 05 Jun 2006 20:48

Wasn't the Li-2 the licensed copy of the DC3? I thought I read that somewhere.

User avatar
mart3p
Tycoon
Tycoon
Posts: 1032
Joined: 31 Oct 2005 21:00
Location: UK

Post by mart3p » 05 Jun 2006 21:07

Wolf01 wrote:needs the planeset patch?
No it doesn't need the Planeset patch. The only part of the Planeset patch not yet in the trunk is for the display of custom helicopter rotors in GUI windows. Grigory's set uses standard helicopter rotors.

It does benefit from the use of my Aircraft Cargo Capacities patch as this corrects the problem that many of the cargo aircraft are built carrying passengers.
Image

User avatar
Grigory1
Traffic Manager
Traffic Manager
Posts: 203
Joined: 07 Jun 2005 09:36
Location: Tallinn, Estonia
Contact:

Post by Grigory1 » 05 Jun 2006 21:37

Wolf01 wrote:needs the planeset patch? with the main trunk i see only 25 aircrafts (and last 6-7 are futuristic planes of the normal game)
While here 25 planes, will be 41
Born Acorn wrote:Wasn't the Li-2 the licensed copy of the DC3? I thought I read that somewhere.
Yes, plane Li-2 is the license version of Douglas DC3
Design DC3 from inch in metric system has been counted.
It was the most mass plane in the fortieth and fiftieth years in the USSR
Till 1954 4863 planes Li-2 of various updatings have been let out.

Loop
Engineer
Engineer
Posts: 72
Joined: 10 Apr 2006 21:05
Location: Poznan, Poland

Post by Loop » 06 Jun 2006 18:44

Ah, what w pitty...

I would like to see so many planes in OTTD :) "Normal" PlaneSet + this one + many many more.

I know, that I would use 2-3 types only, but hey! it's great to have such choice :D

And finally - great set this is, indeed.

User avatar
lowman
Engineer
Engineer
Posts: 31
Joined: 19 Apr 2006 01:35
Location: Melbourne, Australia
Contact:

Post by lowman » 06 Jun 2006 21:53

Thats cool, I will definately download and check them out.

Don't suppose there's any chance of doing an ekranoplan? I think that something based on the Caspian Monster would be awesome wrapped in bacon-flavoured awesome. The cargo capacity of a ship combined with the speed of an aircraft, there's nothing not to like about that.

User avatar
SkeedR
Tycoon
Tycoon
Posts: 2245
Joined: 11 Jul 2004 14:55
Location: West Midlands
Contact:

Post by SkeedR » 07 Jun 2006 08:01

is this planeset compatible with TTDPatch?
Last known as: Weirdy

User avatar
bobingabout
Tycoon
Tycoon
Posts: 1850
Joined: 21 May 2005 15:10
Location: Hull, England

Post by bobingabout » 07 Jun 2006 08:11

i don't see how any NewGRF would be in-compatable with TTDPatch, since they define the NewGRF language, and do it all first.
JPG SUX!!! USE PNG!!!
There are times when JPG is useful, TTD screenshots is not one of them. Please use PNG instead.

[/url]

User avatar
Grigory1
Traffic Manager
Traffic Manager
Posts: 203
Joined: 07 Jun 2005 09:36
Location: Tallinn, Estonia
Contact:

Post by Grigory1 » 07 Jun 2006 09:26

Weirdy wrote:is this planeset compatible with TTDPatch?
Yes it is compatible with TTDPatch, but without "Normal" PlaneSet

Mr.Hunt
Engineer
Engineer
Posts: 53
Joined: 10 Jan 2003 15:33
Location: Russian - Moscow
Contact:

Эй

Post by Mr.Hunt » 08 Jun 2006 17:52

Привет Эстония, а можно вопрос, а почему 144 туполев со съеховшей крышей ? :-)
Have a nice DOS!

User avatar
Grigory1
Traffic Manager
Traffic Manager
Posts: 203
Joined: 07 Jun 2005 09:36
Location: Tallinn, Estonia
Contact:

Post by Grigory1 » 08 Jun 2006 19:02

(translation: Greetings Estonia, and it is possible a question, and why 144 Tupolev with Moved down a roof?)
:) Hi, Mr.Hunt! Привет!
The bug in the vehicle purchase list was fixed at r4960. Thanks peter1138 :)
Attachments
144_fix.PNG
144_fix.PNG (815 Bytes) Viewed 34125 times
Last edited by Grigory1 on 10 Jun 2006 07:26, edited 1 time in total.

Mr.Hunt
Engineer
Engineer
Posts: 53
Joined: 10 Jan 2003 15:33
Location: Russian - Moscow
Contact:

hi

Post by Mr.Hunt » 08 Jun 2006 19:51

Grigory1 hi :-)

Sorry about question, but i don't thik that il2 has been in aeroflot in war2 :-)))
Без обид земляк :-) Friend :-)
Have a nice DOS!

User avatar
Grigory1
Traffic Manager
Traffic Manager
Posts: 203
Joined: 07 Jun 2005 09:36
Location: Tallinn, Estonia
Contact:

Post by Grigory1 » 09 Jun 2006 08:48

It not Il-2, it Li-2 (Ли-2), is the license version of Douglas DC3 :)

Post Reply

Return to “Graphics Development”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests