Finished graphics (Archived Posts)

Discuss, get help with, or post new graphics for TTDPatch and OpenTTD, using the NewGRF system, here. Graphics for plain TTD also acceptable here.

Moderator: Graphics Moderators

SHADOW-XIII
Tycoon
Tycoon
Posts: 14276
Joined: 09 Jan 2003 08:37

Post by SHADOW-XIII »

Dinges wrote:they will intrevere each other and TTDpatch will be confused...
no .... ... it depnds of order in newgrf(w).cfg ...
like Josef said order in that file is equal priority of loading taht's why oder in that file is so importnat now
what are you looking at? it's a signature!

User avatar
Dinges
Tycoon
Tycoon
Posts: 2865
Joined: 07 Jan 2003 18:00
Location: Fryslân Boppe!
Contact:

Post by Dinges »

Temperate Enhancement Set 1.2.0 is out :!:

Download it now @ http://ttdgraphics.cjb.net/enhancements/
  • Changes from previous version (1.1.4)
  • Fixed small graphical errors in farmfields
  • Added mag-lev bridges to the set
  • Made readme in HTML format for easyer reading
  • Put uninstallers in undo.zip
Oh yeah, I tweaked george's road vehicles a little... you can now play with his engines again.
Wishes George forgives me :roll:
Attachments
LONGVEHICLESW.rar
(117.94 KiB) Downloaded 135 times
Dinges

Who is the other person in me?

my Blog (dutch) - my Last.fm profile

Owner of http://ttdgraphics.cjb.net/ ! Temp addr: http://ttdgraphics.owenrudge.com/

SHADOW-XIII
Tycoon
Tycoon
Posts: 14276
Joined: 09 Jan 2003 08:37

Post by SHADOW-XIII »

Dinges wrote: Oh yeah, I tweaked george's road vehicles a little... you can now play with his engines again.
Wishes George forgives me :roll:
does it use any ID's which are also used by other GRF's ??
what are you looking at? it's a signature!

User avatar
Dinges
Tycoon
Tycoon
Posts: 2865
Joined: 07 Jan 2003 18:00
Location: Fryslân Boppe!
Contact:

Post by Dinges »

SHADOW-XIII wrote:
Dinges wrote: Oh yeah, I tweaked george's road vehicles a little... you can now play with his engines again.
Wishes George forgives me :roll:
does it use any ID's which are also used by other GRF's ??
Probably now, it are road vehicles, there aren't much road vehicles created yet, I think George made it so that they can be used simultanously with the cargoset
Dinges

Who is the other person in me?

my Blog (dutch) - my Last.fm profile

Owner of http://ttdgraphics.cjb.net/ ! Temp addr: http://ttdgraphics.owenrudge.com/

jebartle
Engineer
Engineer
Posts: 88
Joined: 19 May 2003 22:37

Post by jebartle »

I tweaked my set yesterday and it does seem to work ok.

User avatar
Andrex
Tycoon
Tycoon
Posts: 1308
Joined: 22 Nov 2002 05:08
Contact:

Post by Andrex »

TrafficSet v2 has been released.

Image

Includes new airport asphalt, slopes fix, and the correct maglev bridges.

I have realized today that my GRF files already included the new maglev bridges since long ago, and the file at TTD Urban Renewal did not. So finally the TrafficSet executable is complete.

(The files is 10 kb smaller than the older one / can someone explain this?)

User avatar
troopper5
Tycoon
Tycoon
Posts: 1480
Joined: 18 Oct 2002 04:56
Location: Oulu, Finland

Post by troopper5 »

Dinges wrote:Temperate Enhancement Set 1.2.0 is out
What is Temperate Enhancement? :oops:

User avatar
Lilman424
Tycoon
Tycoon
Posts: 2743
Joined: 20 Oct 2002 14:55
Location: Georgia
Contact:

Post by Lilman424 »

It still crashes my game......
Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -- and a lot of courage -- to move in the opposite direction. - Albert Einstein

User avatar
Hyronymus
Tycoon
Tycoon
Posts: 13209
Joined: 03 Dec 2002 10:36
Location: The Netherlands
Contact:

Post by Hyronymus »

I think has to do with the 'old' version of thwe grf files. I don't mean to call you stupid, Andrex but for me its hard to understand what's new about it so in my imagination it could well be something small.

User avatar
Dinges
Tycoon
Tycoon
Posts: 2865
Joined: 07 Jan 2003 18:00
Location: Fryslân Boppe!
Contact:

Post by Dinges »

Lilman424 wrote:It still crashes my game......
Have you deleted .ovl file :?:
Dinges

Who is the other person in me?

my Blog (dutch) - my Last.fm profile

Owner of http://ttdgraphics.cjb.net/ ! Temp addr: http://ttdgraphics.owenrudge.com/

User avatar
Lilman424
Tycoon
Tycoon
Posts: 2743
Joined: 20 Oct 2002 14:55
Location: Georgia
Contact:

Post by Lilman424 »

hmmm...I think I had ttdload.ovl on......


edit: oops, no I don't. ::turns it on:: I'll report back later
Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -- and a lot of courage -- to move in the opposite direction. - Albert Einstein

User avatar
troopper5
Tycoon
Tycoon
Posts: 1480
Joined: 18 Oct 2002 04:56
Location: Oulu, Finland

Post by troopper5 »

Ahem... I'm still wondering what is Temperate Enhancement. :roll: (:wink:)

SHADOW-XIII
Tycoon
Tycoon
Posts: 14276
Joined: 09 Jan 2003 08:37

Post by SHADOW-XIII »

troopper5 wrote:Ahem... I'm still wondering what is Temperate Enhancement. :roll: (:wink:)
it's Andrex's TrafficSet and mp3pro's Temperate Gridless converted to GRF file
what are you looking at? it's a signature!

User avatar
Lilman424
Tycoon
Tycoon
Posts: 2743
Joined: 20 Oct 2002 14:55
Location: Georgia
Contact:

Post by Lilman424 »

someone needs to update it to his latest installemtn of the Trafficset
Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -- and a lot of courage -- to move in the opposite direction. - Albert Einstein

User avatar
krtaylor
Tycoon
Tycoon
Posts: 11774
Joined: 07 Feb 2003 01:58
Location: Washington DC, USA
Contact:

Post by krtaylor »

Is this USSR trainset available yet? Can it coexist with MBs sets or must you pick one?

Dinges, one thing I liked about your site is that you try to collect basically everything there. But I couldn't find MBs sets, or the USSR set, or even the Dutch locos you reconfigured. Do they not want you to post them? Or maybe I was looking in the wrong place for trains. Also, do you have the busses and such there?
Development Projects Site:
http://www.as-st.com/ttd
Japan, American Transition, Planeset, and Project Generic Stations available there

SHADOW-XIII
Tycoon
Tycoon
Posts: 14276
Joined: 09 Jan 2003 08:37

Post by SHADOW-XIII »

it is not exists ... and it wo't coexists .... depends on in which climate it will be
what are you looking at? it's a signature!

User avatar
krtaylor
Tycoon
Tycoon
Posts: 11774
Joined: 07 Feb 2003 01:58
Location: Washington DC, USA
Contact:

Post by krtaylor »

I haven't used the 2.0 beta yet. Does it have some sort of control to select which graphics set you want, other than manually removing things from the newgrfs file? Sounds like DB fights with Temperate set, and USSR fights with Arctic.
Development Projects Site:
http://www.as-st.com/ttd
Japan, American Transition, Planeset, and Project Generic Stations available there

SHADOW-XIII
Tycoon
Tycoon
Posts: 14276
Joined: 09 Jan 2003 08:37

Post by SHADOW-XIII »

krtaylor wrote:I haven't used the 2.0 beta yet. Does it have some sort of control to select which graphics set you want, other than manually removing things from the newgrfs file? Sounds like DB fights with Temperate set, and USSR fights with Arctic.
DB Set cannot be avabile wiith Temperate because they use the same Vehicles ID's ... and to get working easly everything use Graphic Manager
what are you looking at? it's a signature!

User avatar
krtaylor
Tycoon
Tycoon
Posts: 11774
Joined: 07 Feb 2003 01:58
Location: Washington DC, USA
Contact:

Post by krtaylor »

I know you can't use DB and Temperate at one and the same time.

I'll play with your GM and see how it goes.
Development Projects Site:
http://www.as-st.com/ttd
Japan, American Transition, Planeset, and Project Generic Stations available there

Patchman
Tycoon
Tycoon
Posts: 7576
Joined: 02 Oct 2002 18:57
Location: Ithaca, New York
Contact:

Post by Patchman »

The patch will now remember which graphics are in use when you save a game (as long as "saveoptionaldata" is on). This means that you can choose a newgrf.cfg for a certain savegame, save that game, and set the newgrf.cfg up differently for the next savegame. This works if "loadallgraphics" is off, otherwise all graphics are loaded.

Locked

Return to “Graphics Development”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests