Transport Tycoon Forums

The place to talk about Transport Tycoon
It is currently Sun Jun 24, 2018 10:50 am

All times are UTC




Post new topic  Reply to topic  [ 510 posts ]  Go to page Previous 13 4 5 6 726 Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Thu Apr 28, 2005 7:06 am 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Fri Feb 27, 2004 8:03 pm
Posts: 3903
Location: Ontario, Canada
Coolness :D Running 4 0-6-0T's on an 8 car train gets a bit ridiculous ;)

_________________
Regards,

Dan MacKellar
================
Projects in Progress
North American Renewal Train Set Topic,Canadian Train Set Website, Canadian Train Set Development Topic, Finnish Train Set Website,Visit my Train Gifs Site
Image
CN Boxcar drawn by Dave Hersrud


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Thu Apr 28, 2005 10:17 am 
Offline
Cymedrolwr
Cymedrolwr
User avatar

Joined: Tue Dec 10, 2002 8:36 pm
Posts: 7571
Skype: Bornacorn
Location: Wrexham, Wales
I too was going to suggest a Sandstone viaduct, they are much more common than brick.

Image
Image
Image

_________________
Image
FacebookFlickr PhotosBlogTwitterHosting


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Fri Apr 29, 2005 12:49 pm 
Offline
Transport Coordinator
Transport Coordinator

Joined: Wed Nov 20, 2002 4:20 pm
Posts: 268
Location: Dresden, Germany
Thank you for the pics,
will try to recolor it, but
do it yourself if you want.
May the best win :-)


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Sat Apr 30, 2005 9:25 am 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Thu Jan 09, 2003 8:37 am
Posts: 13749
any chances to see bridge separate ?

_________________
what are you looking at? it's a signature!


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Sat Apr 30, 2005 9:27 am 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Wed Apr 14, 2004 4:06 pm
Posts: 2092
Location: Bonn, Germany
Hi Shadow,

Bridge is part of the package, but it is already a seperate .grf file
You will see when you download it. :wink:

_________________
*** Ce French Train Set ***
*** Visit my transport related pictures on Flickr ***
ImageImageImageImageImage
Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
"A committee is a group of men who individually can do nothing but as a group decide that nothing can be done" (Fred Allen 1894-1956 US radio comic).


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Sat Apr 30, 2005 10:48 am 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Thu Jan 09, 2003 8:37 am
Posts: 13749
oh thx I though zip not include multiple files

_________________
what are you looking at? it's a signature!


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Thu May 05, 2005 10:49 am 
Offline
Cymedrolwr
Cymedrolwr
User avatar

Joined: Tue Dec 10, 2002 8:36 pm
Posts: 7571
Skype: Bornacorn
Location: Wrexham, Wales
Has there been any progress?

and you should add this to Dinges' graphics website and the GRF Crawler. :wink:

_________________
Image
FacebookFlickr PhotosBlogTwitterHosting


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Thu May 05, 2005 11:53 am 
Offline
Graphics Moderator
Graphics Moderator
User avatar

Joined: Mon Sep 13, 2004 1:21 pm
Posts: 5291
Location: The Moon
Born Acorn wrote:
Has there been any progress?

and you should add this to Dinges' graphics website and the GRF Crawler. :wink:


Well the 0-8-0 is in but I'm not terribly happy with the graphics. I'm also working on some more wagon and carriage overrides.

_________________
Pikkarail.com blog | Patreon
Dev reference: NML Specs - NewGRF Specs - Savegame Internals - NoAi API - NoGo API


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Thu May 05, 2005 6:22 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Fri Feb 27, 2004 8:03 pm
Posts: 3903
Location: Ontario, Canada
Can't wait to see progress Pikka. This is turning out to be a fun little set :D

_________________
Regards,

Dan MacKellar
================
Projects in Progress
North American Renewal Train Set Topic,Canadian Train Set Website, Canadian Train Set Development Topic, Finnish Train Set Website,Visit my Train Gifs Site
Image
CN Boxcar drawn by Dave Hersrud


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Thu May 05, 2005 10:32 pm 
Offline
Cymedrolwr
Cymedrolwr
User avatar

Joined: Tue Dec 10, 2002 8:36 pm
Posts: 7571
Skype: Bornacorn
Location: Wrexham, Wales
PikkaBird wrote:
DaleStan wrote:
Hope this helped.


It certainly did, thankyou! :D Tenders now show up on locos, although they don't show in the purchasing list..


I think there needs to be a separate image for such a thing to work right. I could be wrong though.

_________________
Image
FacebookFlickr PhotosBlogTwitterHosting


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Thu May 05, 2005 10:39 pm 
Offline
Graphics Moderator
Graphics Moderator
User avatar

Joined: Mon Sep 13, 2004 1:21 pm
Posts: 5291
Location: The Moon
Born Acorn wrote:
I think there needs to be a separate image for such a thing to work right. I could be wrong though.


Yep. I worked out (in theory) how to do that, but my first attempt was a disaster and I decided that it wasn't worth the bother.

I've been working on some other projects tonight... do you think we need a QR set? ;)

Image

I will try and get an update on the BR miniset done this weekend. :)

_________________
Pikkarail.com blog | Patreon
Dev reference: NML Specs - NewGRF Specs - Savegame Internals - NoAi API - NoGo API


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Fri May 06, 2005 12:59 am 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Fri Feb 07, 2003 1:58 am
Posts: 11772
Location: Washington DC, USA
You don't like the Aussie set that's under construction?

_________________
Development Projects Site:
http://www.as-st.com/ttd
Japan, American Transition, Planeset, and Project Generic Stations available there


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Fri May 06, 2005 2:27 am 
Offline
Graphics Moderator
Graphics Moderator
User avatar

Joined: Mon Sep 13, 2004 1:21 pm
Posts: 5291
Location: The Moon
krtaylor wrote:
You don't like the Aussie set that's under construction?


Well I was joking.. I hardly built this loco for TTD. ;)

A purely Queensland set could be interesting though. The railways up here (being lightly built NG for the most part) are very different from those down south, and the slower speeds etc could make for an interesting challenge.

The loco in my post, as with almost all QR diesels, has a design speed of 50 mph!

_________________
Pikkarail.com blog | Patreon
Dev reference: NML Specs - NewGRF Specs - Savegame Internals - NoAi API - NoGo API


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Fri May 06, 2005 2:40 am 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Fri May 06, 2005 2:22 am
Posts: 10
Location: Belgium
There's a problem with your aquaduct, the pillars are less broad than the top of the bridge, which makes the perspective look off. The rest is looking mightily awesome...


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Fri May 06, 2005 12:39 pm 
Offline
Graphics Moderator
Graphics Moderator
User avatar

Joined: Mon Sep 13, 2004 1:21 pm
Posts: 5291
Location: The Moon
Gilberreke wrote:
the pillars are less broad than the top of the bridge


As I said before, making the supports any wider results in them clipping through the deck of the bridge. :(

_________________
Pikkarail.com blog | Patreon
Dev reference: NML Specs - NewGRF Specs - Savegame Internals - NoAi API - NoGo API


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Fri May 06, 2005 3:19 pm 
Offline
Cymedrolwr
Cymedrolwr
User avatar

Joined: Tue Dec 10, 2002 8:36 pm
Posts: 7571
Skype: Bornacorn
Location: Wrexham, Wales
PikkaBird wrote:
Gilberreke wrote:
the pillars are less broad than the top of the bridge


As I said before, making the supports any wider results in them clipping through the deck of the bridge. :(


I tried to make it longer ( hope you don't mind my fiddling) and it seems to work with no clipping errors.


Attachments:
testy.PNG
testy.PNG [ 12.91 KiB | Viewed 1846 times ]

_________________
Image
FacebookFlickr PhotosBlogTwitterHosting
Top
   
 Post subject:
PostPosted: Fri May 06, 2005 3:24 pm 
Offline
Graphics Moderator
Graphics Moderator
User avatar

Joined: Mon Sep 13, 2004 1:21 pm
Posts: 5291
Location: The Moon
Born Acorn wrote:
I tried to make it longer ( hope you don't mind my fiddling) and it seems to work with no clipping errors.


Hmm,

Send it over, I'll have a look. :)

It may be that the clipping is just me. :roll:

_________________
Pikkarail.com blog | Patreon
Dev reference: NML Specs - NewGRF Specs - Savegame Internals - NoAi API - NoGo API


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Fri May 06, 2005 3:37 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Tue Dec 03, 2002 10:36 am
Posts: 13171
Location: The Netherlands
There's something odd with this bridge. If you look at the slopes you clearly see the bridge is in the center of the tile. Now look at the basement of the pilars. They are directly along the edge of the tile but aren't wider than the bridge, suggesting the bridge just shifted to the edges. I don't know if it's still a testy only, in that case the problem wouldn't be that big.

_________________
Image
Dutch Trainset for OpenTTD | Dutch Trainset Topic | Combined Roadset v0.10


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Fri May 06, 2005 4:40 pm 
Offline
Graphics Moderator
Graphics Moderator
User avatar

Joined: Mon Sep 13, 2004 1:21 pm
Posts: 5291
Location: The Moon
Hyronymus wrote:
There's something odd with this bridge. If you look at the slopes you clearly see the bridge is in the center of the tile. Now look at the basement of the pilars. They are directly along the edge of the tile but aren't wider than the bridge, suggesting the bridge just shifted to the edges. I don't know if it's still a testy only, in that case the problem wouldn't be that big.


It's the same issue as the tunnels - the perspective has to be off like that to make it seem like there's any hope at all of a train/rv fitting under the bridge.

The default bridges are built the same way, but since they don't have solid foundations it's not as obvious.

_________________
Pikkarail.com blog | Patreon
Dev reference: NML Specs - NewGRF Specs - Savegame Internals - NoAi API - NoGo API


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Fri May 06, 2005 5:48 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Tue Dec 03, 2002 10:36 am
Posts: 13171
Location: The Netherlands
So what I did won't fit?


Attachments:
testy_changed.png
testy_changed.png [ 16.81 KiB | Viewed 1796 times ]

_________________
Image
Dutch Trainset for OpenTTD | Dutch Trainset Topic | Combined Roadset v0.10
Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 510 posts ]  Go to page Previous 13 4 5 6 726 Next

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000-2018 phpBB Limited

Copyright © Owen Rudge/The Transport Tycoon Forums 2001-2018.
Hosted by Zernebok Hosting.