Transport Tycoon Forums

The place to talk about Transport Tycoon
It is currently Mon Sep 24, 2018 4:46 am

All times are UTC




Post new topic  Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Tue Jul 09, 2013 5:47 am 
Offline
Moderator
Moderator
User avatar

Joined: Sat Apr 02, 2005 7:01 am
Posts: 3679
Location: Sydney NSW Antipodea
Would it be possible to allow restricting which trains can enter the implied signals in a depot? I ask because I have a depot in a PBS block and sometime trains that shouldn't enter it do and then can't leave because they can't reserve a path to their next destination.

_________________
Formerly known as r0b0t_b0y2003, robotboy, roboboy and beclawat. The best place to get the most recent nightly builds of TTDPatch is: http://roboboy.users.tt-forums.net/TTDPatch/nightlies/


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000-2018 phpBB Limited

Copyright © Owen Rudge/The Transport Tycoon Forums 2001-2018.
Hosted by Zernebok Hosting.