Factory/industry Suggestion

Got an idea for a new feature in TTDPatch? Post it here.

Moderator: TTDPatch Moderators

Post Reply
User avatar
Packer
Chief Executive
Chief Executive
Posts: 714
Joined: 18 Sep 2007 21:09

Factory/industry Suggestion

Post by Packer » 02 Nov 2007 10:06

I searched for similar things, and nothing came up.

Is there a way to increase the production/output of industries? Maybe something that can be configured in the ttdpatch.cfg file?

IDK about coding for TTD, but maybe something like this: (ttdpatch.cfg file)
fatory output muliplier, where your value is multiplied by the normal production in TTD. (i.e a coal mine has 120 tons a month, with a value of 3, it'd make 360 tons a month). I know that the production varation can do that to a certaint extent. (I once had a coal mine up around 600, and another one up around 210 next to it; that was fun to mve coal around)

I ask this, because my Iron Ore, Oil, and sometimes Coal trains make very little, if not any money, and those are actually some of the most productive industries on RRs.

User avatar
JGR
Tycoon
Tycoon
Posts: 1935
Joined: 08 Aug 2005 13:46
Location: Ipswich

Re: Factory/industry Suggestion

Post by JGR » 02 Nov 2007 14:13

You might find this post interesting...
http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?p=495317#p495317

If not, and if you are prepared to compile yourself a debug version of TTDP, you can use the setindval debug signcheat.

JGR
Ex TTDPatch Coder, Grumpy Greymuzzle
Avatar by MoonsongWolf.
Patch Pack, Github
Dad-Coder since April 2018

User avatar
PikkaBird
Graphics Moderator
Graphics Moderator
Posts: 5382
Joined: 13 Sep 2004 13:21
Location: The Moon
Contact:

Re: Factory/industry Suggestion

Post by PikkaBird » 02 Nov 2007 22:40

Or you could just make a grf. It would require one action 0 per industry, setting props 08, 09 and 12.

User avatar
SkeedR
Tycoon
Tycoon
Posts: 2242
Joined: 11 Jul 2004 14:55
Location: West Midlands
Contact:

Re: Factory/industry Suggestion

Post by SkeedR » 03 Nov 2007 12:25

Does that mean that if i made a GRF doing so, i could make all the industries produce insane amounts of produce?
Now theres an idea.... :mrgreen:
Last known as: Weirdy

User avatar
FooBar
Tycoon
Tycoon
Posts: 6559
Joined: 21 May 2007 11:47
Location: The Netherlands
Contact:

Re: Factory/industry Suggestion

Post by FooBar » 03 Nov 2007 17:08

Well, there's always some kind of limit, but, yes, you can.

User avatar
Railwaymodeler
Tycoon
Tycoon
Posts: 2096
Joined: 23 Dec 2004 18:31
Location: Wisconsin, USA

Re: Factory/industry Suggestion

Post by Railwaymodeler » 27 Nov 2007 15:44

For industries like farms and oil wells, what's wrong with TTDAlter, for the TTD default industries? Since I don't know how to make grf files, that's what I do. I make coal mines put out 700 tons of coal by default with the US Set, as I like to see long freight trains, just as they are in real life. Nothing nicer than a long coal train, or better yet, a long manifest freight.
Without Trains America Stops

Image
Image

Post Reply

Return to “Suggestions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest