Arctic Gold Mine not producing Gold in r 2366

Got a problem with TTDPatch? Get help here.

Moderator: TTDPatch Moderators

Post Reply
User avatar
WWTBAM
Moderator
Moderator
Posts: 3682
Joined: 02 Apr 2005 07:01
Location: Sydney NSW Antipodea
Contact:

Arctic Gold Mine not producing Gold in r 2366

Post by WWTBAM » 24 Aug 2012 08:02

I am playing a game using Power Mad and the gold mine visible when loading the game is not producing any gold. I have sent my trucks to the depot to save money as I continue the game. It should be producing 63 t a month. I am only using the base grf.
Attachments
ttdpatch.cfg
(45.4 KiB) Downloaded 218 times
TRP17.SV1
(1.56 MiB) Downloaded 177 times
Formerly known as r0b0t_b0y2003, robotboy, roboboy and beclawat. The best place to get the most recent nightly builds of TTDPatch is: http://roboboy.users.tt-forums.net/TTDPatch/nightlies/

User avatar
WWTBAM
Moderator
Moderator
Posts: 3682
Joined: 02 Apr 2005 07:01
Location: Sydney NSW Antipodea
Contact:

Re: Arctic Gold Mine not producing Gold in r 2366

Post by WWTBAM » 25 Aug 2012 12:14

I have been experiencing other odities including signs of "grabage" in the map array like tram tracks apppearing under bridges where there are no tram tracks.
Formerly known as r0b0t_b0y2003, robotboy, roboboy and beclawat. The best place to get the most recent nightly builds of TTDPatch is: http://roboboy.users.tt-forums.net/TTDPatch/nightlies/

User avatar
wallyweb
Tycoon
Tycoon
Posts: 5530
Joined: 27 Nov 2004 15:05
Location: Canada

Re: Arctic Gold Mine not producing Gold in r 2366

Post by wallyweb » 26 Aug 2012 06:47

I used your save game and it works fine. See the screenshot.
roboboy wrote:I have been experiencing other odities including signs of "grabage" in the map array like tram tracks apppearing under bridges where there are no tram tracks.
Could you post a screenshot?
Attachments
SCR8.png
SCR8.png (30.13 KiB) Viewed 6452 times

User avatar
WWTBAM
Moderator
Moderator
Posts: 3682
Joined: 02 Apr 2005 07:01
Location: Sydney NSW Antipodea
Contact:

Re: Arctic Gold Mine not producing Gold in r 2366

Post by WWTBAM » 26 Aug 2012 07:13

SCR7.png
(436.49 KiB) Downloaded 5 times
Formerly known as r0b0t_b0y2003, robotboy, roboboy and beclawat. The best place to get the most recent nightly builds of TTDPatch is: http://roboboy.users.tt-forums.net/TTDPatch/nightlies/

User avatar
wallyweb
Tycoon
Tycoon
Posts: 5530
Joined: 27 Nov 2004 15:05
Location: Canada

Re: Arctic Gold Mine not producing Gold in r 2366

Post by wallyweb » 26 Aug 2012 07:18

ROFL

I was thinking of a screenshot of the oddities and "garbage". :wink:

For the gold mine issue, did you give this a go?

User avatar
WWTBAM
Moderator
Moderator
Posts: 3682
Joined: 02 Apr 2005 07:01
Location: Sydney NSW Antipodea
Contact:

Re: Arctic Gold Mine not producing Gold in r 2366

Post by WWTBAM » 26 Aug 2012 07:54

The sign cheat FixThisStation diodn't fix it. The garabage is incorrect maglev direction in the top left above a tunnel portal (didn't happen before I upgraded to maglev) and the maglev bridge has tram tracks underneath it. Had to upload the pcx, the forums couldn't determine the dimensions of the png and thus refused to upload it.
Attachments
SCR9.PCX
(1.24 MiB) Downloaded 189 times
Formerly known as r0b0t_b0y2003, robotboy, roboboy and beclawat. The best place to get the most recent nightly builds of TTDPatch is: http://roboboy.users.tt-forums.net/TTDPatch/nightlies/

User avatar
wallyweb
Tycoon
Tycoon
Posts: 5530
Joined: 27 Nov 2004 15:05
Location: Canada

Re: Arctic Gold Mine not producing Gold in r 2366

Post by wallyweb » 26 Aug 2012 12:24

roboboy wrote:The sign cheat FixThisStation diodn't fix it.
What happens if you send all RVs to the depot and then dynamite and rebuild the station?
The garabage is incorrect maglev direction in the top left above a tunnel portal (didn't happen before I upgraded to maglev)
A defenite bug. See the attached image.
The game uses straight maglev when building diagonal atop enhanced tunnels.
In fact, one must use the diagonal to remove it with the bulldozer.
As far as the game and maglev trains are concerned, it is still diagonal and functions as intended.
and the maglev bridge has tram tracks underneath it.
I can see that in your image but I can't replicate it. Is it random or does it always happen?
Attachments
SCR9.png
SCR9.png (51.2 KiB) Viewed 6422 times

User avatar
WWTBAM
Moderator
Moderator
Posts: 3682
Joined: 02 Apr 2005 07:01
Location: Sydney NSW Antipodea
Contact:

Re: Arctic Gold Mine not producing Gold in r 2366

Post by WWTBAM » 26 Aug 2012 13:13

wallyweb wrote:
roboboy wrote:The sign cheat FixThisStation diodn't fix it.
What happens if you send all RVs to the depot and then dynamite and rebuild the station?[/qoute]
That fixed it if I let the station sign dissapear.
wallyweb wrote:
The garabage is incorrect maglev direction in the top left above a tunnel portal (didn't happen before I upgraded to maglev)
A defenite bug. See the attached image.
The game uses straight maglev when building diagonal atop enhanced tunnels.
In fact, one must use the diagonal to remove it with the bulldozer.
As far as the game and maglev trains are concerned, it is still diagonal and functions as intended.
and the maglev bridge has tram tracks underneath it.
I can see that in your image but I can't replicate it. Is it random or does it always happen?
It must be random as my attempt to recreate it didn't have it occur.
Formerly known as r0b0t_b0y2003, robotboy, roboboy and beclawat. The best place to get the most recent nightly builds of TTDPatch is: http://roboboy.users.tt-forums.net/TTDPatch/nightlies/

User avatar
wallyweb
Tycoon
Tycoon
Posts: 5530
Joined: 27 Nov 2004 15:05
Location: Canada

Re: Arctic Gold Mine not producing Gold in r 2366

Post by wallyweb » 26 Aug 2012 13:54

roboboy wrote:That fixed it if I let the station sign dissapear.
Yep ... Even though dynamited, the station still exists in the internals as long as its sign remains. Good to see that it is resolved. :)
and the maglev bridge has tram tracks underneath it.
Is it random or does it always happen?
It must be random as my attempt to recreate it didn't have it occur.
Nevertheless a bug. At least it has been documented.

User avatar
WWTBAM
Moderator
Moderator
Posts: 3682
Joined: 02 Apr 2005 07:01
Location: Sydney NSW Antipodea
Contact:

Re: Arctic Gold Mine not producing Gold in r 2366

Post by WWTBAM » 05 Sep 2013 16:21

Well it seems Lakie rediscovered the tram tracks under bridges bug in a reproducible way. He has since fixed in in both 2.5 and 2.6.
Formerly known as r0b0t_b0y2003, robotboy, roboboy and beclawat. The best place to get the most recent nightly builds of TTDPatch is: http://roboboy.users.tt-forums.net/TTDPatch/nightlies/

User avatar
JGR
Tycoon
Tycoon
Posts: 1969
Joined: 08 Aug 2005 13:46
Location: Ipswich

Re: Arctic Gold Mine not producing Gold in r 2366

Post by JGR » 19 Sep 2013 20:32

The non-perpendicular maglev enhanced tunnel "bug" is not really a new one.
It's been that way ever since I implemented non-perpendicular enhanced tunnels. I can't remember why, but it was too much hassle to get maglev track graphics working so I didn't bother. At any rate it's "documented" in the commit message of r1449.
Ex TTDPatch Coder, Grumpy Greymuzzle
Avatar by MoonsongWolf.
Patch Pack, Github
Dad-Coder since April 2018

Post Reply

Return to “Problems with TTDPatch”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest