Transport Tycoon Forums

The place to talk about Transport Tycoon
It is currently Tue Oct 17, 2017 11:18 am

All times are UTC




Post new topic  Reply to topic  [ 9 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri May 18, 2012 8:47 am 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Thu May 17, 2012 3:09 am
Posts: 7
it is a sad day when the place you bought the game from, there forum had a fix for the problem. when the delivery point for the cargo is set, don't put product in the same row that you check for unloading, otherwise the cargo will just travel back and forth and never unload.


Last edited by calclif on Tue May 22, 2012 10:17 am, edited 6 times in total.

Top
   
 Post subject: Re: cant deliver cargo
PostPosted: Fri May 18, 2012 9:07 am 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Tue Dec 03, 2002 10:36 am
Posts: 13158
Location: The Netherlands
calclif wrote:
cant seem to deliver any cargo except people all the other cargo that gets picked up just wont deliver the vehicles just drive back and forth with the first cargo they picked up

You have to:
a) Type with punctuation marks
b) Be more precise
c) Provide a screenshot if possible

That will definetly increase the likelihood of receiving an answer.

_________________
Image
Dutch Trainset for OpenTTD | Dutch Trainset Topic | Combined Roadset v0.10


Top
   
 Post subject: Re: cant deliver cargo
PostPosted: Sat May 19, 2012 2:08 am 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Thu May 17, 2012 3:09 am
Posts: 7
Hyronymus wrote:
calclif wrote:
cant seem to deliver any cargo except people all the other cargo that gets picked up just wont deliver the vehicles just drive back and forth with the first cargo they picked up

You have to:
a) Type with punctuation marks
b) Be more precise
c) Provide a screenshot if possible

That will definetly increase the likelihood of receiving an answer.


Last edited by calclif on Mon May 21, 2012 2:54 am, edited 1 time in total.

Top
   
 Post subject: Re: cant deliver cargo
PostPosted: Sat May 19, 2012 5:58 am 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Tue Dec 03, 2002 10:36 am
Posts: 13158
Location: The Netherlands
calclif wrote:
Hyronymus wrote:
calclif wrote:
cant seem to deliver any cargo except people all the other cargo that gets picked up just wont deliver the vehicles just drive back and forth with the first cargo they picked up

You have to:
a) Type with punctuation marks
b) Be more precise
c) Provide a screenshot if possible

That will definetly increase the likelihood of receiving an answer.

maybe your just a smart ass know it all that knows nothing

Not really but I am one of the guys that issues warnings. Have a cookie with your first one.

Small tip: read our forum rules.

_________________
Image
Dutch Trainset for OpenTTD | Dutch Trainset Topic | Combined Roadset v0.10


Top
   
 Post subject: Re: cant deliver cargo
PostPosted: Sat May 19, 2012 8:14 am 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Thu May 17, 2012 3:09 am
Posts: 7
nothing to say


Last edited by calclif on Mon May 21, 2012 2:55 am, edited 1 time in total.

Top
   
 Post subject: Re: cant deliver cargo
PostPosted: Sat May 19, 2012 8:39 am 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Tue Dec 03, 2002 10:36 am
Posts: 13158
Location: The Netherlands
calclif wrote:
what are you going to do throw your cookies in the dirt, or band me. oh no i wont be able to read all this useless garbage posted by a bunch of mungaloids. i got a tip for you get a real job and take your cookies with you.

I'm actually considering a new job as my current one doesn't bring me enough fulfilment. Perhaps you can advise me a new job, you seem to be so clever? Or perhaps not, after all you registered to a forum with a bunch of mungaloids and expected a solution?

Actually, I can see how someone like you gets ticked off by a remark such as my first. Sadly though you completely ignored the 2 other remarks I made too which would've given you a solution by now. Take a breath, accept this second warning (with or without cookie) and go make a screenshot with more elaborate, well punctuated text.

_________________
Image
Dutch Trainset for OpenTTD | Dutch Trainset Topic | Combined Roadset v0.10


Top
   
 Post subject: Re: cant deliver cargo
PostPosted: Sat May 19, 2012 4:30 pm 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Thu May 17, 2012 3:09 am
Posts: 7
there is a rewriten one with a screen shot, its under the attachment button. WITCH HAS BEEN THERE for 2 DAYS, not much else i can do


Top
   
PostPosted: Sat May 19, 2012 5:13 pm 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Thu May 17, 2012 3:09 am
Posts: 7
as you can see from the screen shot, the vehicles enter and exit there drop off location and still have cargo in tow, so there not delivering, does the same on any cargo, if i play with an AI there cargo delivers but mine does'nt, have box checked for unloading, tried it with trains, same outcome, they drive back and forth with the original cargo unloaded, people and mail are the only cargo that work, by train, plain, bus, helicopter, blimp. installed on a DT WITH WINDOWS 7 ULTIMATE.


Top
   
 Post subject: Re: cant deliver cargo
PostPosted: Sat May 19, 2012 5:46 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Tue Dec 03, 2002 10:36 am
Posts: 13158
Location: The Netherlands
calclif wrote:
there is a rewriten one with a screen shot, its under the attachment button. WITCH HAS BEEN THERE for 2 DAYS, not much else i can do

I see, it has indeed been there since today. Now let's hope someone can help you with the information and screenshot.

_________________
Image
Dutch Trainset for OpenTTD | Dutch Trainset Topic | Combined Roadset v0.10


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 9 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000-2017 phpBB Limited

Copyright © Owen Rudge/The Transport Tycoon Forums 2001-2017.
Hosted by Zernebok Hosting.