Screenshots

Talk about a game by JoWooD Productions, Transport Giant.
User avatar
DanMacK
Tycoon
Tycoon
Posts: 3903
Joined: 27 Feb 2004 20:03
Location: Ontario, Canada
Contact:

Post by DanMacK » 26 Mar 2004 10:46

We don't really need signals between switches, we just need single direction signal, as well as an 'S curve or adapter track to make passing sidings on single track. As my computer sits, it won't run TG. TG looks like an awesome game, but I'll wait until the reviews start coming in before I think about trading in my TTD.

User avatar
Hyronymus
Tycoon
Tycoon
Posts: 13188
Joined: 03 Dec 2002 10:36
Location: The Netherlands
Contact:

Post by Hyronymus » 26 Mar 2004 12:00

You can play both, no need to trade in!

User avatar
Lilman424
Tycoon
Tycoon
Posts: 2743
Joined: 20 Oct 2002 14:55
Location: Georgia
Contact:

Post by Lilman424 » 26 Mar 2004 18:13

Not literally, Hyr, It's a saying....
Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -- and a lot of courage -- to move in the opposite direction. - Albert Einstein

User avatar
calciumcowpat
Engineer
Engineer
Posts: 82
Joined: 22 Mar 2004 16:56
Contact:

Post by calciumcowpat » 26 Mar 2004 22:23

i think alouth it could have a masive following in its own right i would still like to see how many TTD players wouls acctually go to TG they may have a shock at some of the differences alouthg i for one will definatly buy it i have been wiating along timew for some thing of this type
What the difference between a ROUTER and a COMPUTER

A ROUTER does what its told a COMPUTER just crashes

User avatar
Born Acorn
Tycoon
Tycoon
Posts: 7571
Joined: 10 Dec 2002 20:36
Skype: Bornacorn
Location: Wrexham, Wales
Contact:

Post by Born Acorn » 27 Mar 2004 12:25

I found traffic giant very good once I got into it.

buses, trains and suspended rails (trams too) :D

User avatar
Hyronymus
Tycoon
Tycoon
Posts: 13188
Joined: 03 Dec 2002 10:36
Location: The Netherlands
Contact:

Post by Hyronymus » 27 Mar 2004 19:55

Lilman424 wrote:Not literally, Hyr, It's a saying....
I think I had you there :wink: !

BTW: how dare you think of me as being so stupid not to understand a saying. Shame on you!

User avatar
calciumcowpat
Engineer
Engineer
Posts: 82
Joined: 22 Mar 2004 16:56
Contact:

Post by calciumcowpat » 27 Mar 2004 20:38

I MUST ADMIT I HAVE NEVER TRIED TRAFFIC GIANT HOW IS IT
What the difference between a ROUTER and a COMPUTER

A ROUTER does what its told a COMPUTER just crashes

SHADOW-XIII
Tycoon
Tycoon
Posts: 13749
Joined: 09 Jan 2003 08:37

Post by SHADOW-XIII » 09 Apr 2004 21:54

Company colors at the station

Image
(click to zoom)

In this station you can see various locos in company colors selected by the player.
what are you looking at? it's a signature!

User avatar
calciumcowpat
Engineer
Engineer
Posts: 82
Joined: 22 Mar 2004 16:56
Contact:

Post by calciumcowpat » 11 Apr 2004 12:15

is it me or do soem of the locos seem slightly out of proportion tot he station
What the difference between a ROUTER and a COMPUTER

A ROUTER does what its told a COMPUTER just crashes

benji147460127
Engineer
Engineer
Posts: 21
Joined: 03 Sep 2003 14:03
Skype: benjamingoodger
Location: Hertfordshire, UK

Post by benji147460127 » 14 Apr 2004 08:14

For gods sakes, cowpat! type properly!

Note to whoever it was who said that the station/locos were out of proportion, cargo platforms often are that size... : where's the buildings though?
~Ben

Microsoft Visual Bios (C) 1984
Where will Bill have you dragged today?
Press CTRL-ALT-F1-END-ESC-INS for Visual Cmos setup.

benji147460127
Engineer
Engineer
Posts: 21
Joined: 03 Sep 2003 14:03
Skype: benjamingoodger
Location: Hertfordshire, UK

Post by benji147460127 » 14 Apr 2004 08:15

Actualy on second thoughts, it looks normal...
~Ben

Microsoft Visual Bios (C) 1984
Where will Bill have you dragged today?
Press CTRL-ALT-F1-END-ESC-INS for Visual Cmos setup.

SHADOW-XIII
Tycoon
Tycoon
Posts: 13749
Joined: 09 Jan 2003 08:37

Post by SHADOW-XIII » 14 Apr 2004 08:58

then you can use EDIT button and add/change what you wrote instead of multiposting :wink:
what are you looking at? it's a signature!

User avatar
Born Acorn
Tycoon
Tycoon
Posts: 7571
Joined: 10 Dec 2002 20:36
Skype: Bornacorn
Location: Wrexham, Wales
Contact:

Post by Born Acorn » 15 Apr 2004 12:57

looks like another crappy colours screenie again :roll:

SHADOW-XIII
Tycoon
Tycoon
Posts: 13749
Joined: 09 Jan 2003 08:37

Post by SHADOW-XIII » 16 Apr 2004 06:46

Company colors at the station

Image
(click to zoom)

Various engines present themselves in standardized company paintwork. So this is what a station could look like if the player chose this particular paint coat.
what are you looking at? it's a signature!

User avatar
spaceman-spiff
Retired Moderator
Retired Moderator
Posts: 20670
Joined: 28 Jul 2002 07:08
Location: Belgium
Contact:

Post by spaceman-spiff » 16 Apr 2004 08:35

Not so original, the same screenshot as the previous one
Well, back to work, lot's of it in the near future

User avatar
Born Acorn
Tycoon
Tycoon
Posts: 7571
Joined: 10 Dec 2002 20:36
Skype: Bornacorn
Location: Wrexham, Wales
Contact:

Post by Born Acorn » 16 Apr 2004 20:13

oh great, we are going to get the same kind of screenshots until the end.

User avatar
calciumcowpat
Engineer
Engineer
Posts: 82
Joined: 22 Mar 2004 16:56
Contact:

Post by calciumcowpat » 23 Apr 2004 17:54

It does seem like it please so more DIFFERENT screen shots
What the difference between a ROUTER and a COMPUTER

A ROUTER does what its told a COMPUTER just crashes

User avatar
Zimmlock
Tycoon
Tycoon
Posts: 2109
Joined: 02 Dec 2003 16:01
Location: Belgium
Contact:

Post by Zimmlock » 23 Apr 2004 19:48

Mmmm i like the grafix of this game especialy the industry and the smoke from the chimneys, it looks much better than the Locomotion grafix.
Hodie Mihi Cras Tibi

User avatar
John
Tycoon
Tycoon
Posts: 3402
Joined: 05 May 2003 18:44
Location: Cotswolds, UK
Contact:

Post by John » 23 Apr 2004 20:03

Zimmlock wrote:Mmmm i like the grafix of this game especialy the industry and the smoke from the chimneys, it looks much better than the Locomotion grafix.
true,
if you follow the forums at transportgiant.com, the track is 4 way (can be build in four directions, comppared to ttds 8)

mnorman
Chief Executive
Chief Executive
Posts: 655
Joined: 03 Dec 2003 07:35
Location: Cambridge, England

Post by mnorman » 23 Apr 2004 22:00

You mean 4 ways as opposed to TTDs 4 and 4 halves. the other 4 directions in TTD are unusable as hills can't be climbed with them, bridges cannot go over them, and stations cannot be built in those directions. As far as I can see the additional 4 directions in TTD are purely there to make up for the lack of real curves. TG has real curves (inclusing some S-bends) and so the additional 4 directions, unless there are stations and tunnels in those directions, are obselete.

Post Reply

Return to “Transport Giant”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest