Transport Tycoon Forums

The place to talk about Transport Tycoon
It is currently Sat Jun 23, 2018 11:35 pm

All times are UTC




Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: how to merge stations
PostPosted: Tue Jul 09, 2013 12:26 am 
Offline
Traffic Manager
Traffic Manager

Joined: Wed Feb 04, 2009 1:33 pm
Posts: 157
In simutrans, How to merge buses stations or bus station with train stations, Like OpenTTD you can use ctrl to do it.


Top
   
PostPosted: Wed Jul 10, 2013 10:25 pm 
Offline
Chief Executive
Chief Executive
User avatar

Joined: Mon Nov 15, 2004 7:46 pm
Posts: 643
Location: Berlin, Germany
Just build stations next to each other. You can then extend by building more stations next to each other and delete the ones in between. No control cheat in Simutrans, since station maintenance is an essential part of game play here.

_________________
I like to look at great maps and see how things flow. A little like a finished model railway, but it is evolving and actually never finished. http://www.simutrans.com


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000-2018 phpBB Limited

Copyright © Owen Rudge/The Transport Tycoon Forums 2001-2018.
Hosted by Zernebok Hosting.