Signature Image Issues

Voice your opinions, concerns and suggestions on how to make the Transport Tycoon Forums better.
User avatar
Redirect Left
Tycoon
Tycoon
Posts: 6539
Joined: 22 Jan 2005 19:31
Location: Wakefield, West Yorkshire

Signature Image Issues

Post by Redirect Left » 07 Jan 2017 04:41

Possibly related to the SSL-ation of the forum a while back, but that thread is now locked.

My signature has reverted back to its bugged version back when the SSL stuff was introduced. I've checked the BBCode, and its still correctly set so the BBCode has not gone awry - however the signature image doesn't show (and i've checked, the image is still being produced correctly) If you go to the image link produced by the forum, it gives a 502 Bad Gateway.

I have noticed the same error appears in Emperor Jakes signature, noticed on the last post of the SSL thread here.

Has something been rolled back relating to the fix you did in the past Owen?
Last edited by Redirect Left on 07 Jan 2017 22:44, edited 1 time in total.
Image
Worst Behaved IRC Member of 2008, 2009 & 2010 - Go Me!

User avatar
orudge
Administrator
Administrator
Posts: 23993
Joined: 26 Jan 2001 20:18
Skype: orudge
Location: Banchory, UK
Contact:

Re: Signature Image Issues

Post by orudge » 07 Jan 2017 09:15

Hmm, I think I had to manually replace the version of the camo image proxy being used - maybe it's been reverted. I'll need to check.

That said, your signature looks fine to me!

User avatar
WWTBAM
Moderator
Moderator
Posts: 3681
Joined: 02 Apr 2005 07:01
Location: Sydney NSW Antipodea
Contact:

Re: Signature Image Issues

Post by WWTBAM » 07 Jan 2017 09:33

I can't see the image in Redirect Left's signature. Running Google Chrome on Windows 10 (14986).
Formerly known as r0b0t_b0y2003, robotboy, roboboy and beclawat. The best place to get the most recent nightly builds of TTDPatch is: http://roboboy.users.tt-forums.net/TTDPatch/nightlies/

User avatar
Hyronymus
Tycoon
Tycoon
Posts: 13188
Joined: 03 Dec 2002 10:36
Location: The Netherlands
Contact:

Re: Signature Image Issues

Post by Hyronymus » 07 Jan 2017 10:50

Same for more signature images, including mine.

User avatar
Chrill
Moderator
Moderator
Posts: 15268
Joined: 18 Dec 2004 17:35
Location: Stockholm, Sweden
Contact:

Re: Signature Image Issues

Post by Chrill » 07 Jan 2017 14:12

I can see my own signature photo, but not those of Redirect and Hyro.
Image
Newest screenshots published January 9, 2019
Chrill's scenarios:
Archipiélago Hermoso
(Latest Release: Version 3.2)
Turnpike Falls (Latest Release: Version 0.91)

User avatar
AndersI
Tycoon
Tycoon
Posts: 1732
Joined: 19 Apr 2004 20:09
Location: Sweden
Contact:

Re: Signature Image Issues

Post by AndersI » 07 Jan 2017 18:07

I can see yours, but not mine.

/OK, now it's back again!
Last edited by AndersI on 07 Jan 2017 21:30, edited 1 time in total.

User avatar
orudge
Administrator
Administrator
Posts: 23993
Joined: 26 Jan 2001 20:18
Skype: orudge
Location: Banchory, UK
Contact:

Re: Signature Image Issues

Post by orudge » 07 Jan 2017 20:37

Images should be working again now; the SSL proxy was down it seems.

If you've got signature images hosted on TT-Forums, you can change the [img] tags to reference https://www.tt-forums.net/. Likewise, users.tt-forums.net is available over SSL too (https://users.tt-forums.net/whatever).

User avatar
Redirect Left
Tycoon
Tycoon
Posts: 6539
Joined: 22 Jan 2005 19:31
Location: Wakefield, West Yorkshire

Re: Signature Image Issues

Post by Redirect Left » 07 Jan 2017 22:46

All working again now, at least for me.
Hopefully the SSL proxy will remain stable?
Image
Worst Behaved IRC Member of 2008, 2009 & 2010 - Go Me!

User avatar
orudge
Administrator
Administrator
Posts: 23993
Joined: 26 Jan 2001 20:18
Skype: orudge
Location: Banchory, UK
Contact:

Re: Signature Image Issues

Post by orudge » 07 Jan 2017 23:52

Hopefully; it was up for a few months quite happily. Not sure why it fell over. Sorry about that!

User avatar
AndersI
Tycoon
Tycoon
Posts: 1732
Joined: 19 Apr 2004 20:09
Location: Sweden
Contact:

Re: Signature Image Issues

Post by AndersI » 14 Feb 2017 21:18

It seems the problem is back? My signature is empty of pictures...

And I can't link to pictures in the post, either?

Image

User avatar
Pilot
General Forums Moderator
General Forums Moderator
Posts: 7503
Joined: 04 Aug 2010 15:48
Location: Manchester

Re: Signature Image Issues

Post by Pilot » 14 Feb 2017 21:31

Indeed, seems to be back, I can't see Anders', Leftie's or Hyro's, but I can see Chrill's.

I'm using Chrome, I don't know if that makes a difference as to whether it would work or not.

User avatar
Redirect Left
Tycoon
Tycoon
Posts: 6539
Joined: 22 Jan 2005 19:31
Location: Wakefield, West Yorkshire

Re: Signature Image Issues

Post by Redirect Left » 14 Feb 2017 21:35

Yup. It's been gone again for about 2-3 days that i have noticed.
Pilot wrote: I'm using Chrome, I don't know if that makes a difference as to whether it would work or not.
I'm using Firefox, so i don't think so. Also same on my phone, which uses a mobile version of Chrome.
Image
Worst Behaved IRC Member of 2008, 2009 & 2010 - Go Me!

User avatar
Sylf
President
President
Posts: 958
Joined: 23 Nov 2010 21:25
Location: ::1

Re: Signature Image Issues

Post by Sylf » 15 Feb 2017 04:30

It's the issue with the SSL certificate for imageproxy.tt-forums.net - it expired on 12 Feb.

User avatar
Chrill
Moderator
Moderator
Posts: 15268
Joined: 18 Dec 2004 17:35
Location: Stockholm, Sweden
Contact:

Re: Signature Image Issues

Post by Chrill » 15 Feb 2017 07:03

Yes, the problem has returned for me. Once more I can see my own signature but many others are missing.
Image
Newest screenshots published January 9, 2019
Chrill's scenarios:
Archipiélago Hermoso
(Latest Release: Version 3.2)
Turnpike Falls (Latest Release: Version 0.91)

User avatar
orudge
Administrator
Administrator
Posts: 23993
Joined: 26 Jan 2001 20:18
Skype: orudge
Location: Banchory, UK
Contact:

Re: Signature Image Issues

Post by orudge » 15 Feb 2017 22:20

Blargh, I updated the SSL certificate for the main web server, but totally forgot about imageproxy. Sorry!

EDIT: Or rather, it seems nginx just hadn't been restarted...

User avatar
Redirect Left
Tycoon
Tycoon
Posts: 6539
Joined: 22 Jan 2005 19:31
Location: Wakefield, West Yorkshire

Re: Signature Image Issues

Post by Redirect Left » 15 Feb 2017 22:34

Yup. It seems to all be functional again, cheers!
Image
Worst Behaved IRC Member of 2008, 2009 & 2010 - Go Me!

User avatar
Redirect Left
Tycoon
Tycoon
Posts: 6539
Joined: 22 Jan 2005 19:31
Location: Wakefield, West Yorkshire

Re: Signature Image Issues

Post by Redirect Left » 19 Apr 2017 13:19

Having a new issue.

The proxy seems to be caching things, and not looking for an updated image. This has broken my signature. It's currently stuck at one from a while ago.

The latest version of the image is here; http://thefoxbox.xyz/last_train/out.php - however the signature has not updated and is currently displaying one from a while ago.

I've tried this on two computers, and one Raspberry Pi that had no previous contact with this forum to have any cached version of the signature. So i'm fairly sure its the actual proxy caching things and not displaying the new version.
Image
Worst Behaved IRC Member of 2008, 2009 & 2010 - Go Me!

User avatar
orudge
Administrator
Administrator
Posts: 23993
Joined: 26 Jan 2001 20:18
Skype: orudge
Location: Banchory, UK
Contact:

Re: Signature Image Issues

Post by orudge » 21 Apr 2017 09:15

Yes, it is caching stuff now, to save bandwidth and to speed things up. It should respect HTTP cache-control headers though. It looks like your signature sends the following HTTP headers:

HTTP/1.1 200 OK
Date: Fri, 21 Apr 2017 09:14:11 GMT
Server: Apache/2.2.22 (Debian)
X-Powered-By: PHP/5.4.45-0+deb7u7
Keep-Alive: timeout=5, max=100
Connection: Keep-Alive
Transfer-Encoding: chunked
Content-Type: image/png

but doesn't include anything to say "don't cache me". Try sticking:

Header("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, max-age=0");
Header("Cache-Control: post-check=0, pre-check=0", false);
Header("Pragma: no-cache");

into your PHP script, before you write anything else. That should tell the proxy not to cache it.

User avatar
Pilot
General Forums Moderator
General Forums Moderator
Posts: 7503
Joined: 04 Aug 2010 15:48
Location: Manchester

Re: Signature Image Issues

Post by Pilot » 21 Apr 2017 09:24

On an image side of things, is Chrill's Avatar not working for anyone else, or is he just trolling us all by changing it to the file not loading type thing?

User avatar
orudge
Administrator
Administrator
Posts: 23993
Joined: 26 Jan 2001 20:18
Skype: orudge
Location: Banchory, UK
Contact:

Re: Signature Image Issues

Post by orudge » 21 Apr 2017 09:35

Chrill's image is working fine. :)

Post Reply

Return to “Forum Suggestions and Feedback”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest