Transport Tycoon Forums

The place to talk about Transport Tycoon
It is currently Thu Nov 23, 2017 5:31 am

All times are UTC




Post new topic  Reply to topic  [ 12 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Mar 06, 2006 12:07 am 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Thu Jun 16, 2005 3:53 am
Posts: 12
I just upaded to ttdpatch 2.5 beta 1 and found my game having a new industry -- fishing. But I can't build a dock or any kind of station arround it. Does anyone know how it works? Thank you!


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Mon Mar 06, 2006 12:45 am 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Sun Sep 25, 2005 12:44 am
Posts: 37
Location: Aberdeen, Scotland
Hold down "ctrl" and build a buoy next to the fishing grounds then you can use it as a stop for the refitted fishing boat.


Top
   
 Post subject: Re:
PostPosted: Wed Apr 03, 2013 4:16 pm 
Offline
Engineer
Engineer
User avatar

Joined: Thu May 20, 2004 1:30 pm
Posts: 98
Location: Antwerp - Belgium
Altern8or wrote:
Hold down "ctrl" and build a buoy next to the fishing grounds then you can use it as a stop for the refitted fishing boat.


When I set up a buoy and click on it, my TTDLOADW.OVL crashes.

Any help?

_________________
Image
THERE IS NO COMPETITION BECAUSE WE ARE THE BEST


Top
   
PostPosted: Wed Apr 03, 2013 4:17 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Fri May 13, 2011 5:11 pm
Posts: 2387
Location: In an alternate Universe
It seems like FIRS or ECS to me
then again thats OTTD and it might be different on TTDPatch

_________________
"O2 is for noobs, real people breath O3" ~ said sometime by Me

All comments from me may or may not be true and do not take them word-for-word

Feel Free to join me and some other people in The Nations Game - its actually quite fun.

1000th Post at Wed Feb 08, 2012 8:43 am
2000th post at Sun Apr 14, 2013 10:22 am


Top
   
PostPosted: Wed Apr 03, 2013 7:30 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Sat Nov 27, 2004 3:05 pm
Posts: 5000
Location: Canada
Jacko wrote:
It seems like FIRS or ECS to me
then again thats OTTD and it might be different on TTDPatch
Must be ECS. FIRS does not work in TTDPatch.

_________________
wallyweb on tt-forums: Screenshots - Projects - Releases
wallyweb on Simuscape: Projects - Releases
Other Stuff: TTDPatch 2.6 "Nightly" download - cirdan's OpenTTD branch (New Map Features)
Screenshot Of The Month Contest Winner: August 2015 - Tied May 2016


Top
   
PostPosted: Wed Apr 03, 2013 7:36 pm 
Offline
Engineer
Engineer
User avatar

Joined: Thu May 20, 2004 1:30 pm
Posts: 98
Location: Antwerp - Belgium
wallyweb wrote:
Jacko wrote:
It seems like FIRS or ECS to me
then again thats OTTD and it might be different on TTDPatch
Must be ECS. FIRS does not work in TTDPatch.


Strange. And I can't seem to be able to load fish :(

_________________
Image

THERE IS NO COMPETITION BECAUSE WE ARE THE BEST


Top
   
PostPosted: Thu Apr 04, 2013 7:59 am 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Sat Nov 27, 2004 3:05 pm
Posts: 5000
Location: Canada
AvAtAr wrote:
wallyweb wrote:
Jacko wrote:
It seems like FIRS or ECS to me
then again thats OTTD and it might be different on TTDPatch
Must be ECS. FIRS does not work in TTDPatch.


Strange. And I can't seem to be able to load fish :(
You need a ship that can accommodate fish. The base TTD ships do not do this.
NewShips (v0.48) would do this for you but the download is currently marked as n/a (not available).
There is a fishing boat by DanMack here.

_________________
wallyweb on tt-forums: Screenshots - Projects - Releases
wallyweb on Simuscape: Projects - Releases
Other Stuff: TTDPatch 2.6 "Nightly" download - cirdan's OpenTTD branch (New Map Features)
Screenshot Of The Month Contest Winner: August 2015 - Tied May 2016


Top
   
PostPosted: Fri Apr 05, 2013 4:41 am 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Mon Sep 28, 2009 5:15 pm
Posts: 5874
Location: Eastern KY
wallyweb wrote:
You need a ship that can accommodate fish. The base TTD ships do not do this. NewShips (v0.48) would do this for you but the download is currently marked as n/a (not available).
Mr. Blunck uploaded a test copy to the German TTD forums.

_________________
Do you like drones, quadcopters & flying toys? Check out Drone Strike Force!
Image

Base Music Sets: OpenMSX | Scott Joplin Anthology | Traditional Winter Holiday Music | Modern Motion Music
Other Projects: 2CC Trams | Modern Waypoints | Sprite Sandbox & NewGRF Releases | Ideabox | Town Names | Isle of Sodor Scenario | Random Sprite Repository
Misc Topics: My Screenshots | Forgotten NewGRFs | Unfinished Graphics Sets | Stats Shack | RoadTypes?


Top
   
PostPosted: Fri Apr 05, 2013 2:16 pm 
Offline
Engineer
Engineer
User avatar

Joined: Thu May 20, 2004 1:30 pm
Posts: 98
Location: Antwerp - Belgium
kamnet wrote:
wallyweb wrote:
You need a ship that can accommodate fish. The base TTD ships do not do this. NewShips (v0.48) would do this for you but the download is currently marked as n/a (not available).
Mr. Blunck uploaded a test copy to the German TTD forums.


okay thanks, but when I set up a Buoy next to a fishing ground, my ship always creates a "route through" line, which I can't change into a "full load" line in the GoTo-directions screen... Any solution for that?

thanks

_________________
Image

THERE IS NO COMPETITION BECAUSE WE ARE THE BEST


Top
   
PostPosted: Mon Apr 08, 2013 5:09 am 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Sat Nov 27, 2004 3:05 pm
Posts: 5000
Location: Canada
AvAtAr wrote:
kamnet wrote:
wallyweb wrote:
You need a ship that can accommodate fish. The base TTD ships do not do this. NewShips (v0.48) would do this for you but the download is currently marked as n/a (not available).
Mr. Blunck uploaded a test copy to the German TTD forums.


okay thanks, but when I set up a Buoy next to a fishing ground, my ship always creates a "route through" line, which I can't change into a "full load" line in the GoTo-directions screen... Any solution for that?

thanks

1. Make sure your ttdpatch.cfg file has morebuildoptions.enhancedbuoys on
2. Hold down the ctrl key while you click to build the buoy

_________________
wallyweb on tt-forums: Screenshots - Projects - Releases
wallyweb on Simuscape: Projects - Releases
Other Stuff: TTDPatch 2.6 "Nightly" download - cirdan's OpenTTD branch (New Map Features)
Screenshot Of The Month Contest Winner: August 2015 - Tied May 2016


Top
   
PostPosted: Tue Apr 09, 2013 4:07 pm 
Offline
Engineer
Engineer
User avatar

Joined: Thu May 20, 2004 1:30 pm
Posts: 98
Location: Antwerp - Belgium
wallyweb wrote:
1. Make sure your ttdpatch.cfg file has morebuildoptions.enhancedbuoys on
2. Hold down the ctrl key while you click to build the buoy


It works now, thanks!

_________________
Image

THERE IS NO COMPETITION BECAUSE WE ARE THE BEST


Top
   
PostPosted: Wed Apr 10, 2013 1:31 am 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Sat Nov 27, 2004 3:05 pm
Posts: 5000
Location: Canada
AvAtAr wrote:
It works now, thanks!
:bow:

_________________
wallyweb on tt-forums: Screenshots - Projects - Releases
wallyweb on Simuscape: Projects - Releases
Other Stuff: TTDPatch 2.6 "Nightly" download - cirdan's OpenTTD branch (New Map Features)
Screenshot Of The Month Contest Winner: August 2015 - Tied May 2016


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 12 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000-2017 phpBB Limited

Copyright © Owen Rudge/The Transport Tycoon Forums 2001-2017.
Hosted by Zernebok Hosting.