I created a new train grf file, the DM'90 Buffel

Get help, info, news and advice about the Transport Tycoon Deluxe patch.

Moderator: TTDPatch Moderators

User avatar
GoneWacko
Tycoon
Tycoon
Posts: 8684
Joined: 10 Jul 2002 15:08
Location: Enschede, The Netherlands
Contact:

Post by GoneWacko » 05 Jan 2003 10:41

Ashley haven't you read the error :?::?::?::?::?:

It says that you didn't fill the right email address... (or the right nickname from your address book)
GoneWacko. Making [url=irc://irc.oftc.net/tycoon]#tycoon[/url] sexy and exciting since 1784.

User avatar
Raichase
Moderizzle
Moderizzle
Posts: 11597
Joined: 15 Dec 2002 00:58
Location: Sydney, Australia. Usually at work in the underground railway station...
Contact:

Post by Raichase » 05 Jan 2003 10:46

i think you put "at" instead of @. That might be the problem :)

(E-mail programs are jerks)
Posted by Raichase. Visit my Flickr! Gallery, Blog (get a feed of everyone at once at Planet TT-Forums).
Raichase - Perfect timing, all the time: [13:37] * Now talking in #tycoon
ImageImage
Official TT-Dave Worley Fan Club
Official TT-Andel-in-a-pink-hat Fan Club

User avatar
GoneWacko
Tycoon
Tycoon
Posts: 8684
Joined: 10 Jul 2002 15:08
Location: Enschede, The Netherlands
Contact:

Post by GoneWacko » 05 Jan 2003 10:51

whahhahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
etc etc

loooool

ROFLOL
GoneWacko. Making [url=irc://irc.oftc.net/tycoon]#tycoon[/url] sexy and exciting since 1784.

User avatar
Raichase
Moderizzle
Moderizzle
Posts: 11597
Joined: 15 Dec 2002 00:58
Location: Sydney, Australia. Usually at work in the underground railway station...
Contact:

Post by Raichase » 05 Jan 2003 21:54

Someones a bit overstimulated methinks. Hey Spacy, keep us posted on that other loco, it looks really cool ;)
Posted by Raichase. Visit my Flickr! Gallery, Blog (get a feed of everyone at once at Planet TT-Forums).
Raichase - Perfect timing, all the time: [13:37] * Now talking in #tycoon
ImageImage
Official TT-Dave Worley Fan Club
Official TT-Andel-in-a-pink-hat Fan Club

User avatar
ashley26ph2002
Tycoon
Tycoon
Posts: 1047
Joined: 13 Dec 2002 11:58
Location: Manila Philippines

try

Post by ashley26ph2002 » 06 Jan 2003 02:18

ill try

User avatar
Raichase
Moderizzle
Moderizzle
Posts: 11597
Joined: 15 Dec 2002 00:58
Location: Sydney, Australia. Usually at work in the underground railway station...
Contact:

Post by Raichase » 06 Jan 2003 05:56

Glad i could help
Posted by Raichase. Visit my Flickr! Gallery, Blog (get a feed of everyone at once at Planet TT-Forums).
Raichase - Perfect timing, all the time: [13:37] * Now talking in #tycoon
ImageImage
Official TT-Dave Worley Fan Club
Official TT-Andel-in-a-pink-hat Fan Club

User avatar
ashley26ph2002
Tycoon
Tycoon
Posts: 1047
Joined: 13 Dec 2002 11:58
Location: Manila Philippines

for

Post by ashley26ph2002 » 06 Jan 2003 09:14

For ?
"Glad i could help"

User avatar
spaceman-spiff
Retired Moderator
Retired Moderator
Posts: 20670
Joined: 28 Jul 2002 07:08
Location: Belgium
Contact:

Re: for

Post by spaceman-spiff » 06 Jan 2003 10:22

ashley26ph2002 wrote:For ?
"Glad i could help"
Don't you ever read previous replies ?
Raichase said that because he tried to help you with this reply
Raichase wrote:i think you put "at" instead of @. That might be the problem :)

(E-mail programs are jerks)
Seriously, can't you use a decent pc with internet explorer so you can type these messages ?
Well, back to work, lot's of it in the near future

User avatar
Raichase
Moderizzle
Moderizzle
Posts: 11597
Joined: 15 Dec 2002 00:58
Location: Sydney, Australia. Usually at work in the underground railway station...
Contact:

Post by Raichase » 06 Jan 2003 10:28

lol! This topic has really fallen down from what it originally was. This is spaceys que to jump on in with some great new graphics (lol).


P.S. I made a train of about 4 of those DM 90 Buffels, and the profit was pretty good - fast with good capacity. :D Can't wait to see the passenger carrage that goes with it. Keep up the good work ;)
Posted by Raichase. Visit my Flickr! Gallery, Blog (get a feed of everyone at once at Planet TT-Forums).
Raichase - Perfect timing, all the time: [13:37] * Now talking in #tycoon
ImageImage
Official TT-Dave Worley Fan Club
Official TT-Andel-in-a-pink-hat Fan Club

User avatar
Observer
Logo Creator
Posts: 2189
Joined: 19 Nov 2002 12:21
Location: Zoetermeer, The Netherlands
Contact:

Post by Observer » 06 Jan 2003 10:58

I was still creating those electrified rails.. I have done some very successfull tests.. but my work got stuck while I had more things to do.
I hope Michael Blunck releases his electrified soon (or has he done so already?) or maybe Ill finish it...

:D
Never fear, I is here...

User avatar
Arathorn
Tycoon
Tycoon
Posts: 6939
Joined: 30 Nov 2002 17:10

Post by Arathorn » 06 Jan 2003 11:07

Marcin did that in his experimental TTDPatch release.

spacy
Engineer
Engineer
Posts: 102
Joined: 06 Dec 2002 09:30
Location: Assen, Netherlands
Contact:

Post by spacy » 06 Jan 2003 23:19

there will be some delay to my graphics work the next weeks,
because i have to finish some other job first, (something where i have to sort out and post 400 packets with 50k products total: http://gathering.tweakers.net/forum/lis ... ges/686257)
indeed rai this topic is starting to be a mess ;)
NS Trains for patched TTDX -- Fears no Evil ---- Get A Real Life

User avatar
ashley26ph2002
Tycoon
Tycoon
Posts: 1047
Joined: 13 Dec 2002 11:58
Location: Manila Philippines

view

Post by ashley26ph2002 » 07 Jan 2003 00:24

i cant view it
i install it in new ships folder and type it on note pad
I cant see it

User avatar
ashley26ph2002
Tycoon
Tycoon
Posts: 1047
Joined: 13 Dec 2002 11:58
Location: Manila Philippines

train

Post by ashley26ph2002 » 07 Jan 2003 00:40

I cant view it
i already done in newshps and notepad it does not work
what patch it needs
alpha or 1.9
i ud windows version

User avatar
Raichase
Moderizzle
Moderizzle
Posts: 11597
Joined: 15 Dec 2002 00:58
Location: Sydney, Australia. Usually at work in the underground railway station...
Contact:

Post by Raichase » 07 Jan 2003 04:27

Wow spacy, looks like a lotta work.. Good luck :)

And Ashley, what you need to have done is put the new graphics in your "newgrf" folder (the grf files) and add the following lines to your "newgrf" document (DOS Version) or "newgrfw" document if you use windows version - they both open in notepad.

newgrf/buffel90.grf
newgrf/eloc1800.grf

Other than that i can't really help you - you need to be more specific than "it doesn't work". I know how frustrating it is (I speak very little German and it's hard to get across what i want when i speak in German).

If you are sure you have done everything right, go to toyland and use the cheat to get to 2050 (type cht:year 2050 in a sign), and check the railway locos. The new graphics should have replaced 2 of the toyland locos (the 1st 2 if i am correct).

Be aware that the locos are not "released" till the late 70's and early 80's in the game, so try and get a new game (in any climate) up to the early 90's before you can be very sure that it doesn't work.

I hope i helped you, otherwise as i said we need you to be more specific

Raichase ;)
Posted by Raichase. Visit my Flickr! Gallery, Blog (get a feed of everyone at once at Planet TT-Forums).
Raichase - Perfect timing, all the time: [13:37] * Now talking in #tycoon
ImageImage
Official TT-Dave Worley Fan Club
Official TT-Andel-in-a-pink-hat Fan Club

User avatar
ashley26ph2002
Tycoon
Tycoon
Posts: 1047
Joined: 13 Dec 2002 11:58
Location: Manila Philippines

train

Post by ashley26ph2002 » 07 Jan 2003 13:13

can I used it on saved games
can i turn back time to enable it for buying
can i used them like passenger in double or more engine
can change thier color

User avatar
GoneWacko
Tycoon
Tycoon
Posts: 8684
Joined: 10 Jul 2002 15:08
Location: Enschede, The Netherlands
Contact:

Re: train

Post by GoneWacko » 07 Jan 2003 14:28

ashley26ph2002 wrote:1.can I used it on saved games
2.can i turn back time to enable it for buying
3.can i used them like passenger in double or more engine
4.can change thier color
1. DUNNO
2. Yes... Go into your game and make a SIGN (under the TREES button) then type 'cht: year 1950' and press OK.... then place another sign (or edit the existing one) and typ 'cht: year ****' (make sure **** is the year you were in.. so if your savegame is in 2060, type in cht: year 2060 ...)
3. HUH? you mean more than one engine? Yes... when buying the train, hold CTRL.
4. No... Not without editing the images. The trains are real trains and the dutch trains are YELLOW...
GoneWacko. Making [url=irc://irc.oftc.net/tycoon]#tycoon[/url] sexy and exciting since 1784.

User avatar
Arathorn
Tycoon
Tycoon
Posts: 6939
Joined: 30 Nov 2002 17:10

Post by Arathorn » 07 Jan 2003 19:46

Don't the stripes change with the company colours?
You can use them in your saved games, yes, enter Cht: AllEngines in a sign, and you'll have all the engines util the year you're in. That way you don't have to turn back time to make them available.

User avatar
Raichase
Moderizzle
Moderizzle
Posts: 11597
Joined: 15 Dec 2002 00:58
Location: Sydney, Australia. Usually at work in the underground railway station...
Contact:

Post by Raichase » 07 Jan 2003 21:29

Yes the stripes do change, but if you are the yellow colour... lol

These trains are even better than my "edited" :oops: Metro-Cammel DMU (and i thought 4 engines all holding 50 ppl was good - now i got 4 holding 70 :twisted: )
Posted by Raichase. Visit my Flickr! Gallery, Blog (get a feed of everyone at once at Planet TT-Forums).
Raichase - Perfect timing, all the time: [13:37] * Now talking in #tycoon
ImageImage
Official TT-Dave Worley Fan Club
Official TT-Andel-in-a-pink-hat Fan Club

User avatar
ashley26ph2002
Tycoon
Tycoon
Posts: 1047
Joined: 13 Dec 2002 11:58
Location: Manila Philippines

train

Post by ashley26ph2002 » 08 Jan 2003 00:29

I had 2 folder newgrf newgrfw

newgrf hold ships when using newgrfw w/ trains my shps have no graphics the have the same n different kinds ,

newgrfw holds ships then t does not aear after 1983 and so in notepad i type thier respective folder?

When in newgrfw all them none of them are showing
newgrf ships grf are showned

y trains r hard to see

Post Reply

Return to “General TTDPatch”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest