Transport Tycoon Forums

The place to talk about Transport Tycoon
It is currently Wed Feb 22, 2017 10:14 pm

All times are UTC




Post new topic  Reply to topic  [ 130 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 4 57 Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Tue Dec 31, 2002 2:57 pm 
Offline
Retired Moderator
Retired Moderator
User avatar

Joined: Sun Jul 28, 2002 7:08 am
Posts: 20670
Location: Belgium
That zip file works !

_________________
Well, back to work, lot's of it in the near future


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Wed Jan 01, 2003 9:15 am 
Offline
Moderizzle
Moderizzle
User avatar

Joined: Sun Dec 15, 2002 12:58 am
Posts: 11592
Location: Sydney, Australia. Usually at work in the underground railway station...
yay!

_________________
Posted by Raichase. Visit my Flickr! Gallery, Blog (get a feed of everyone at once at Planet TT-Forums).
Raichase - Perfect timing, all the time: [13:37] * Now talking in #tycoon
ImageImage
Official TT-Dave Worley Fan Club
Official TT-Andel-in-a-pink-hat Fan Club


Top
   
 Post subject: file
PostPosted: Thu Jan 02, 2003 2:35 am 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Fri Dec 13, 2002 11:58 am
Posts: 1047
Location: Manila Philippines
my winzip wont xtract it and it has icon of windows


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Thu Jan 02, 2003 5:58 am 
Offline
Moderizzle
Moderizzle
User avatar

Joined: Sun Dec 15, 2002 12:58 am
Posts: 11592
Location: Sydney, Australia. Usually at work in the underground railway station...
Is it a .zip file? Is your winzip verison good enough to unzip it (i see no reason why the version affects it). You need to be a bit more specific. I understand your english isn't too crash hot, but can you try and explain your problem? Please??

_________________
Posted by Raichase. Visit my Flickr! Gallery, Blog (get a feed of everyone at once at Planet TT-Forums).
Raichase - Perfect timing, all the time: [13:37] * Now talking in #tycoon
ImageImage
Official TT-Dave Worley Fan Club
Official TT-Andel-in-a-pink-hat Fan Club


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Thu Jan 02, 2003 6:25 am 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Fri Oct 18, 2002 4:56 am
Posts: 1480
Location: Oulu, Finland
What are you guys?! :D

You make new train locos by yourselves? I can't even do that :oops:

Ok.. let's see, how you make your train pics? I already noticed, when i readed this topic, that spacey uses PSP x.x? But do you use any other progs do make pics for locos.

This is a question for those, who've made a train loco by themselves :
Is it hard to draw new, good pics with PSP? And how long it can prolly take to draw them?

I'm very that someones can make new locos, but i would like to learn to draw some pics myself too :)

Can anyone help me to learn? :oops:


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Thu Jan 02, 2003 8:11 am 
Offline
Engineer
Engineer
User avatar

Joined: Fri Dec 06, 2002 9:30 am
Posts: 102
Location: Assen, Netherlands
troopper5 wrote:
What are you guys?! :D

You make new train locos by yourselves? I can't even do that :oops:

Ok.. let's see, how you make your train pics? I already noticed, when i readed this topic, that spacey uses PSP x.x? But do you use any other progs do make pics for locos.

This is a question for those, who've made a train loco by themselves :
Is it hard to draw new, good pics with PSP? And how long it can prolly take to draw them?

I'm very that someones can make new locos, but i would like to learn to draw some pics myself too :)

Can anyone help me to learn? :oops:


first use good clearly photo's of the original trains :!:
in PSP go pixeleditting (zoom in a lot, and change the pixels) :lol:
use only the colours given by the palet (some of them are special, like the changing company color)
and sometimes with some semi-rotation effects its possible to create the half of the half side views

_________________
NS Trains for patched TTDX -- Fears no Evil ---- Get A Real Life


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Thu Jan 02, 2003 10:08 am 
Offline
Chief Executive
Chief Executive
User avatar

Joined: Sun Sep 08, 2002 11:40 am
Posts: 682
Location: This Galaxy, This solar system, Earth, Europe, Britain, England, Essex, Southend-On-Sea, My computer
I can't get the grafics to work?

I'll try 1 more thing!

_________________
See YA all later
TTFN Ta Ta for now

arundel (arundle 2)

:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :O ?( ;( X( 8o :] :)) :rolleyes: :baby: :tongue: :bow:


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Thu Jan 02, 2003 9:57 pm 
Offline
Moderizzle
Moderizzle
User avatar

Joined: Sun Dec 15, 2002 12:58 am
Posts: 11592
Location: Sydney, Australia. Usually at work in the underground railway station...
Yeah, i still can't alter graphics or add new ones... Well i can change the graphics, but my .pcx editors is silly. This just gives me much more respect for ppl like spacy and the people working on the new trains for the patch (they are looking amazing - like a whole new game :D:D:D)

_________________
Posted by Raichase. Visit my Flickr! Gallery, Blog (get a feed of everyone at once at Planet TT-Forums).
Raichase - Perfect timing, all the time: [13:37] * Now talking in #tycoon
ImageImage
Official TT-Dave Worley Fan Club
Official TT-Andel-in-a-pink-hat Fan Club


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Thu Jan 02, 2003 9:59 pm 
Offline
Moderizzle
Moderizzle
User avatar

Joined: Sun Dec 15, 2002 12:58 am
Posts: 11592
Location: Sydney, Australia. Usually at work in the underground railway station...
troopper5 wrote:

Can anyone help me to learn? :oops:


Yes, no pressure but a tutorial or something would be nice for those ppl that are all thumbs (i dunno how i type at all with all these thumbs)... But no pressure :)

Thanks :D

_________________
Posted by Raichase. Visit my Flickr! Gallery, Blog (get a feed of everyone at once at Planet TT-Forums).
Raichase - Perfect timing, all the time: [13:37] * Now talking in #tycoon
ImageImage
Official TT-Dave Worley Fan Club
Official TT-Andel-in-a-pink-hat Fan Club


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Thu Jan 02, 2003 10:39 pm 
Offline
Engineer
Engineer
User avatar

Joined: Fri Dec 06, 2002 9:30 am
Posts: 102
Location: Assen, Netherlands
Raichase wrote:
troopper5 wrote:

Can anyone help me to learn? :oops:


Yes, no pressure but a tutorial or something would be nice for those ppl that are all thumbs (i dunno how i type at all with all these thumbs)... But no pressure :)

Thanks :D


Alright,
i will write a editting manual,
but im very busy with some other things, maybe in a week orso i have a little tutorial

_________________
NS Trains for patched TTDX -- Fears no Evil ---- Get A Real Life


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Fri Jan 03, 2003 4:19 am 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Fri Oct 18, 2002 4:56 am
Posts: 1480
Location: Oulu, Finland
Yay, thanks a lot spacey! You don't have to hurry with it, just if you can make it ready someday... month... year... century... :)

It'll really help me to beginning!


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Fri Jan 03, 2003 10:03 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Sat Nov 30, 2002 5:10 pm
Posts: 6938
I've succesfully installed the new trains, but how do I open them with TTDAlter?


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Fri Jan 03, 2003 10:58 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Wed Jul 10, 2002 3:08 pm
Posts: 8684
Location: Enschede, The Netherlands
spacy wrote:
some of them are special, like the changing company color


Yup the remapable colors are important!

That reminds me of something: the 1800 looks weird when you use something like, let's say, pink as a color :) the part that should be black looks ping hehe

_________________
GoneWacko. Making #tycoon sexy and exciting since 1784.


Top
   
 Post subject: zip
PostPosted: Fri Jan 03, 2003 11:57 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Fri Dec 13, 2002 11:58 am
Posts: 1047
Location: Manila Philippines
what is the version of winzip used in train i have version 8 When i downloaded it it has icon of windows Has file of 356 it has no extension pertainning to a program
If I have it how can i place it on folder


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Sat Jan 04, 2003 6:25 am 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Wed Jul 10, 2002 3:08 pm
Posts: 8684
Location: Enschede, The Netherlands
:| :| :| :| :| :| :| :| :|

_________________
GoneWacko. Making #tycoon sexy and exciting since 1784.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Sat Jan 04, 2003 6:29 am 
Offline
Moderizzle
Moderizzle
User avatar

Joined: Sun Dec 15, 2002 12:58 am
Posts: 11592
Location: Sydney, Australia. Usually at work in the underground railway station...
Maybe spacy can send you the files direct (uncompressed) so that you wouldn't have this problem ;)

I'd post the grf file here, but "The Extension grf is not allowed" (says the forums). I think someone will ahve to e-mail it to you, unless spacy puts an "unwinzipped" version of the .grf file on his page (which looks good might i add, classic design ;))

_________________
Posted by Raichase. Visit my Flickr! Gallery, Blog (get a feed of everyone at once at Planet TT-Forums).
Raichase - Perfect timing, all the time: [13:37] * Now talking in #tycoon
ImageImage
Official TT-Dave Worley Fan Club
Official TT-Andel-in-a-pink-hat Fan Club


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Sat Jan 04, 2003 4:11 pm 
Offline
Engineer
Engineer
User avatar

Joined: Fri Dec 06, 2002 9:30 am
Posts: 102
Location: Assen, Netherlands
good idea

ashley, send a mail to me: rolandj AT home.nl
i will give a reply with the GRF files attached

_________________
NS Trains for patched TTDX -- Fears no Evil ---- Get A Real Life


Top
   
 Post subject: okey
PostPosted: Sun Jan 05, 2003 12:38 am 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Fri Dec 13, 2002 11:58 am
Posts: 1047
Location: Manila Philippines
okey I'll email you please iclude directions on installing it


Top
   
 Post subject: recieve
PostPosted: Sun Jan 05, 2003 12:47 am 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Fri Dec 13, 2002 11:58 am
Posts: 1047
Location: Manila Philippines
Error Category
New Message.


Error Description

my emai in mailcity states

"Error in sending the message.


Suggestion/Reason(s)
The email address(es) that are not in your address book should have an @ in the To/CC/Bcc fields. The nickname field should not contain characters other than letters and numbers.
Please go back and make appropriate changes

Error Reference Code
NM025


More Information?
If this problem persists, please visit our Help section. "


Top
   
 Post subject: mail
PostPosted: Sun Jan 05, 2003 12:52 am 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Fri Dec 13, 2002 11:58 am
Posts: 1047
Location: Manila Philippines
if I cant email me


junjun17@mailcity.com


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 130 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 4 57 Next

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000-2017 phpBB Limited

Copyright © Owen Rudge/The Transport Tycoon Forums 2001-2017.
Hosted by Zernebok Hosting.