Alpha 1.9.2 works better for me!?

Get help, info, news and advice about the Transport Tycoon Deluxe patch.

Moderator: TTDPatch Moderators

Post Reply
User avatar
Jan
Route Supervisor
Route Supervisor
Posts: 449
Joined: 31 Oct 2002 21:40
Location: USA

Alpha 1.9.2 works better for me!?

Post by Jan »

I red all about alpha release from Spaceman posts. Looks OK to me, so I did installed it. And, surprise!!!; works very well, even better then 1.9. The game is not crashing, depot problems gone and all my trains runs on monorail! If I got the new trains graphics with that, I will be in TTD heaven. :P :P :P
User avatar
spaceman-spiff
Retired Moderator
Retired Moderator
Posts: 20663
Joined: 28 Jul 2002 07:08
Location: Belgium
Contact:

Post by spaceman-spiff »

Thanks Jan,
So you are using the 1.9.1 alpha 2 too !

If you mean 'crash when clicking on vehicle in depot' problem solved , then Clarckbhm should definitley try the latest alpha patch :wink:
Last edited by spaceman-spiff on 21 Nov 2002 07:25, edited 1 time in total.
Well, back to work, lot's of it in the near future
User avatar
Jan
Route Supervisor
Route Supervisor
Posts: 449
Joined: 31 Oct 2002 21:40
Location: USA

Post by Jan »

Correction, I did installed patch from 11/20/02! Maybe this is 1.9.3? Didn't say. :?
User avatar
spaceman-spiff
Retired Moderator
Retired Moderator
Posts: 20663
Joined: 28 Jul 2002 07:08
Location: Belgium
Contact:

Post by spaceman-spiff »

What do you get on the src site of ttdpatch ???

I get this: Current version: 1.9.1 alpha 2 from November 17, 2002.
Well, back to work, lot's of it in the near future
User avatar
Jan
Route Supervisor
Route Supervisor
Posts: 449
Joined: 31 Oct 2002 21:40
Location: USA

Post by Jan »

My was posted 11/20/02! Check this. It's down in the framed area. Not the link on the beginning of the changes. The file is ttdpatchw.exe, it's from 11/17/02, the 4th one from the bottom, but its different from the latest one!? I'm confused by that, but works well for me. Maybe I'm stupid or tired. For you is a new day, for me, still very late night.
User avatar
spaceman-spiff
Retired Moderator
Retired Moderator
Posts: 20663
Joined: 28 Jul 2002 07:08
Location: Belgium
Contact:

Post by spaceman-spiff »

Which framed area ? i had a good night , but i can't find that version
What site are you looking at ?
Attachments
patch.JPG
patch.JPG (31.1 KiB) Viewed 7289 times
Well, back to work, lot's of it in the near future
Omnislash
Forum Co-Founder
Forum Co-Founder
Posts: 3282
Joined: 24 Mar 2002 15:09
Location: Lincolnshire, UK

Post by Omnislash »

It says in the DOS windows just before TTD starts.
ImageImageImageImageImage
User avatar
spaceman-spiff
Retired Moderator
Retired Moderator
Posts: 20663
Joined: 28 Jul 2002 07:08
Location: Belgium
Contact:

Post by spaceman-spiff »

We know that Omni, but i want to know where he got his version of 20 november :wink:
Well, back to work, lot's of it in the near future
User avatar
Jan
Route Supervisor
Route Supervisor
Posts: 449
Joined: 31 Oct 2002 21:40
Location: USA

Post by Jan »

This had to be some glitch, because today I did recheck both files and they are the same. Sorry.
Here is what happened. I downloaded the "newest" patch and after start, asked for CD!? So, I opened the config file and no new ships, no switch for maglev-monorail, no win2000 on, etc. Went back on Josef site and downloaded just the patch exec file from list of files on source's page, deleted the old ones and now my config file was OK. This was the confusion, sorry for the hupla.
Jan :oops:
My TTD windows version was downloaded from german site repacked with patch and installer etc. Maybe I missed some of the files when deleting the older version of the patch or something like that. BTW, I own the original Windows version on disk, just to lazy to look for it, so I downloaded this one. :roll:
User avatar
spaceman-spiff
Retired Moderator
Retired Moderator
Posts: 20663
Joined: 28 Jul 2002 07:08
Location: Belgium
Contact:

Post by spaceman-spiff »

That's okay
Was it this site: http://www.k7-web.info/ttdlx/modules.ph ... eA&show=10

But now it is down till the end of 2002
Well, back to work, lot's of it in the near future
User avatar
Jan
Route Supervisor
Route Supervisor
Posts: 449
Joined: 31 Oct 2002 21:40
Location: USA

Post by Jan »

To be honest, I don't remember. I did it maybe a year ago or so, when I couldn't find the CD, because my "kids" was playing with my "organized mess" and constantly "reorganizing" everything. Till today, I got still problem to find stuff. :(
Omnislash
Forum Co-Founder
Forum Co-Founder
Posts: 3282
Joined: 24 Mar 2002 15:09
Location: Lincolnshire, UK

Post by Omnislash »

I never let anyone near my pc. :P . So no one can to my files. As there blocked on the network too. Clad you sorted it!
ImageImageImageImageImage
User avatar
spaceman-spiff
Retired Moderator
Retired Moderator
Posts: 20663
Joined: 28 Jul 2002 07:08
Location: Belgium
Contact:

Post by spaceman-spiff »

That's the beauty of windows XP, you can create a user for them with limited access, they can't see or mess with your documents :D
Well, back to work, lot's of it in the near future
Omnislash
Forum Co-Founder
Forum Co-Founder
Posts: 3282
Joined: 24 Mar 2002 15:09
Location: Lincolnshire, UK

Post by Omnislash »

Well I'm not using that. Just no one goes on my pc. But my files are still shared. Just only pcs logged in with my username and password can access them. So even a admin pc couldn't.
ImageImageImageImageImage
User avatar
Jan
Route Supervisor
Route Supervisor
Posts: 449
Joined: 31 Oct 2002 21:40
Location: USA

Post by Jan »

Hard to do that. I got 6 working computers here. But only two are fast enough, my daughter using Photoshop and my son like to play shooters! So, they grab the good ones and I'm ending with P2 266 to play TTD! What I can say, I didn't see them for 18 years, they didn't like the fact, I divorced their mother, moved away and so on. Then they find me on the internet and we are good friends now. You guys will find very soon, how this work. Trust me.
User avatar
spaceman-spiff
Retired Moderator
Retired Moderator
Posts: 20663
Joined: 28 Jul 2002 07:08
Location: Belgium
Contact:

Post by spaceman-spiff »

Wow Jan, that was a sad story !
Luckily you can play TTD on a small pc and they found you again
Well, back to work, lot's of it in the near future
User avatar
Jan
Route Supervisor
Route Supervisor
Posts: 449
Joined: 31 Oct 2002 21:40
Location: USA

Post by Jan »

No so sad enymore. The worst is the distance and the damm prices for airline tickets.
We are way OT. Better to stop.
User avatar
spaceman-spiff
Retired Moderator
Retired Moderator
Posts: 20663
Joined: 28 Jul 2002 07:08
Location: Belgium
Contact:

Post by spaceman-spiff »

Hey, you started, never go mushy here or we'll go mushy too !
Well, back to work, lot's of it in the near future
User avatar
Jan
Route Supervisor
Route Supervisor
Posts: 449
Joined: 31 Oct 2002 21:40
Location: USA

Post by Jan »

Hard not to be mushy in case like this.
User avatar
spaceman-spiff
Retired Moderator
Retired Moderator
Posts: 20663
Joined: 28 Jul 2002 07:08
Location: Belgium
Contact:

Post by spaceman-spiff »

You're right, but i don't have kids so i'm missing a lot
Well, back to work, lot's of it in the near future
Post Reply

Return to “General TTDPatch”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest