Transport Tycoon Forums

The place to talk about Transport Tycoon
It is currently Tue Jul 25, 2017 2:56 pm

All times are UTC




Post new topic  This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 33 posts ]  Go to page Previous 1 2
Author Message
PostPosted: Fri Jun 10, 2016 8:31 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Sat Jan 22, 2005 7:31 pm
Posts: 5925
Location: Wakefield, West Yorkshire
Annoyingly, it's not producing any issues now. Using my home wifi or O2s network. Seems an intermittent (perhaps one off?) thing. Should it re-occur i'll see if there are any options for viewing certificate. Trying to go through settings and force it to use a certain data connection type, but so far its working on GRPS/3G/4G, can't seem to find anything to force it onto the EDGE network (based upon all the icons it display next to the clock)

In other news, are you any closer to zoning in on why it seems to disapprove of .php generated signatures / resolving it?

_________________
Image
Worst Behaved IRC Member of 2008, 2009 & 2010 - Go Me!


Top
   
 
PostPosted: Fri Jun 10, 2016 10:17 pm 
Offline
Administrator
Administrator
User avatar

Joined: Fri Jan 26, 2001 8:18 pm
Posts: 23744
Skype: orudge
Location: Banchory, UK
I'm afraid not - not had a chance to look at it I'm afraid. I couldn't see any obvious cause for it though - don't think it was the .php extension, but rather some sort of weird corruption going on.

_________________
Owen Rudge
owenrudge.net | Owen's Transport Tycoon Station | Owen's Locomotion Depot | The Transport Tycoon Wiki


Top
   
 
PostPosted: Sun Jun 12, 2016 10:17 pm 
Offline
Transport Coordinator
Transport Coordinator

Joined: Sat Jan 03, 2009 5:55 pm
Posts: 301
Thank you very much for making the web and this forum a safer place! Haven't been here for a while (exactly more than a year) and I am happy to see this change. Hadn't expected this on this "old website". Launching Let'sEncrypt is a great step in the history of Internet.


Top
   
 
PostPosted: Wed Aug 24, 2016 2:13 am 
Offline
Moderator
Moderator
User avatar

Joined: Sat Apr 02, 2005 7:01 am
Posts: 3652
Location: Sydney NSW Antipodea
Hey Owen, this post isn't displaying images or URL links to images correctly.

_________________
Formerly known as r0b0t_b0y2003, robotboy, roboboy and beclawat. The best place to get the most recent nightly builds of TTDPatch is: http://roboboy.users.tt-forums.net/TTDPatch/nightlies/


Top
   
 
PostPosted: Wed Aug 24, 2016 3:48 am 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Sat Jan 22, 2005 7:31 pm
Posts: 5925
Location: Wakefield, West Yorkshire
beclawat wrote:
Hey Owen, this post isn't displaying images or URL links to images correctly.
Furthermore, my signature still doesn't appear to be displaying properly :(

_________________
Image
Worst Behaved IRC Member of 2008, 2009 & 2010 - Go Me!


Top
   
 
PostPosted: Wed Aug 24, 2016 6:25 am 
Offline
Administrator
Administrator
User avatar

Joined: Fri Jan 26, 2001 8:18 pm
Posts: 23744
Skype: orudge
Location: Banchory, UK
I know, I think the problem is a combination of lighttpd and the image proxy software. Need to try with nginx but haven't had time yet to do so.

_________________
Owen Rudge
owenrudge.net | Owen's Transport Tycoon Station | Owen's Locomotion Depot | The Transport Tycoon Wiki


Top
   
 
PostPosted: Wed Aug 24, 2016 11:25 am 
Offline
Administrator
Administrator
User avatar

Joined: Fri Jan 26, 2001 8:18 pm
Posts: 23744
Skype: orudge
Location: Banchory, UK
This will hopefully start working properly soon (depending on when your DNS updates).

_________________
Owen Rudge
owenrudge.net | Owen's Transport Tycoon Station | Owen's Locomotion Depot | The Transport Tycoon Wiki


Top
   
 
PostPosted: Fri Aug 26, 2016 6:59 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Sat Jan 22, 2005 7:31 pm
Posts: 5925
Location: Wakefield, West Yorkshire
Signature seems fixed. Many thanks - out of curiosity, what was it that was causing it to render incorrectly?

edit: It seems for some reason it is linking incorrectly, when it is converting to imageproxy url - should be http://thefoxbox.xyz/last_train/out.php?info but it appears to be omitting the ?info, at least when clicked, it brings up the page that'll appear on http://thefoxbox.xyz/last_train/out.php - without the ?info - Possibly an issue with the link rewriting?

_________________
Image
Worst Behaved IRC Member of 2008, 2009 & 2010 - Go Me!


Top
   
 
PostPosted: Fri Aug 26, 2016 9:37 pm 
Offline
Administrator
Administrator
User avatar

Joined: Fri Jan 26, 2001 8:18 pm
Posts: 23744
Skype: orudge
Location: Banchory, UK
Hmm, I'll need to look into that - it should only be rewriting the img src.

_________________
Owen Rudge
owenrudge.net | Owen's Transport Tycoon Station | Owen's Locomotion Depot | The Transport Tycoon Wiki


Top
   
 
PostPosted: Mon Aug 29, 2016 9:34 am 
Offline
Administrator
Administrator
User avatar

Joined: Fri Jan 26, 2001 8:18 pm
Posts: 23744
Skype: orudge
Location: Banchory, UK
This should be fixed now - it's because it was linking to the image URL that it was getting confused (it was replacing both instances of the image URL with the proxied URL).

_________________
Owen Rudge
owenrudge.net | Owen's Transport Tycoon Station | Owen's Locomotion Depot | The Transport Tycoon Wiki


Top
   
 
PostPosted: Fri Sep 02, 2016 1:48 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Tue Apr 24, 2007 9:37 am
Posts: 2858
Location: Straya
Hi, it seems there are still problems with this - anywhere that I've hotlinked to an image hosted elsewhere on the forums doesn't work anymore, this is especially apparent in the screenshot competition thread as well as my minor NewGRF thread. Is it just some server issues or are they gone permanently?

Strangely, only older posts seem to be affected, the more recent competiton post still works.

_________________
--Stuff I made (or helped make)--
ImageImageImageImage

--My Award-Winning Screenshots and Videos--


Top
   
 
PostPosted: Sun Sep 04, 2016 8:24 am 
Offline
Administrator
Administrator
User avatar

Joined: Fri Jan 26, 2001 8:18 pm
Posts: 23744
Skype: orudge
Location: Banchory, UK
Ah, they were images hosted locally on tt-forums.net (but using the [img] tag, and linking to http://), but a bug in the rewriting extension was causing problems for images hosted on tt-forums.net itself. Should be fixed now. :)

_________________
Owen Rudge
owenrudge.net | Owen's Transport Tycoon Station | Owen's Locomotion Depot | The Transport Tycoon Wiki


Top
   
 
PostPosted: Mon Sep 05, 2016 3:19 am 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Tue Apr 24, 2007 9:37 am
Posts: 2858
Location: Straya
Excellent, thank you based admin :D

_________________
--Stuff I made (or helped make)--
ImageImageImageImage

--My Award-Winning Screenshots and Videos--


Top
   
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 33 posts ]  Go to page Previous 1 2

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000-2017 phpBB Limited

Copyright © Owen Rudge/The Transport Tycoon Forums 2001-2017.
Hosted by Zernebok Hosting.