How can I train allot several distances without making these

General talk about Transport Tycoon that isn't specific to TTD, TTDPatch or OpenTTD.
Post Reply
moni8363
Engineer
Engineer
Posts: 8
Joined: 07 Jul 2013 10:47

How can I train allot several distances without making these

Post by moni8363 » 19 Jul 2013 15:23

How can I train allot several distances without making these wanderings?

Alberth
OpenTTD Developer
OpenTTD Developer
Posts: 4741
Joined: 09 Sep 2007 05:03
Location: home

Re: How can I train allot several distances without making t

Post by Alberth » 19 Jul 2013 15:45

I don't understand what you are trying to say, can you give an example?

Nordic Dragon
Tycoon
Tycoon
Posts: 3859
Joined: 28 Jan 2009 14:35
Location: Pembroke Dock
Contact:

Re: How can I train allot several distances without making t

Post by Nordic Dragon » 19 Jul 2013 19:43

I think what he means is that he doesn't use waypoints for his routes.
Very much a retired regular poster..... If you can say that :mrgreen:
Now a moderator for a full time streamer. PM me for details.

Post Reply

Return to “General Transport Tycoon”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests