Transport Tycoon Forums

The place to talk about Transport Tycoon
It is currently Sat Oct 25, 2014 6:10 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 51 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
Author Message
PostPosted: Wed Aug 24, 2011 7:55 pm 
Offline
Director
Director
User avatar

Joined: Wed Jan 04, 2006 9:01 pm
Posts: 637
This is /epic/.

Does not work at work, because they force me to use IE8... but crome is fine at home.

:bow:

_________________
Best thread ever: Network maps
Loco Scenarios:
Caladras Coal - (870) Wessex - (225) Anduin Valley - (245) Sinclaire - (150) The Aural Sea - (200)
Westward Ho! - (475)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Aug 25, 2011 8:05 am 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Tue Mar 25, 2008 10:11 am
Posts: 1884
Location: A house in Australia...
Teccuk, maybe you could use it to update your avatar? :P

same deal, at school have to use some old version of IE, but at home Chrome and Opera, it works fantastic.
I thank you for all your effort, and look forward to any updates. :)

_________________
Locomotion err... stuff: Brisbane Scenario~~~noofnoof's room scenario~~~Saunders-Row SR-N4 mark I hovercraft~~~Alpine Island Scenario
Project: Australian buses
Image Image


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Aug 25, 2011 12:07 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Fri May 13, 2011 5:11 pm
Posts: 2387
Location: In an alternate Universe
Yeah i will probably have to learn curves.

My next map will be one with curves!!!

Just one complaint...... its too awesome!!!

_________________
"O2 is for noobs, real people breath O3" ~ said sometime by Me

All comments from me may or may not be true and do not take them word-for-word

Feel Free to join me and some other people in The Nations Game - its actually quite fun.

1000th Post at Wed Feb 08, 2012 8:43 am
2000th post at Sun Apr 14, 2013 10:22 am


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Aug 26, 2011 8:33 pm 
Offline
Moderator
Moderator
User avatar

Joined: Wed Dec 18, 2002 6:00 pm
Posts: 3389
Location: Surbiton, England
Added minimum browser requirements to the Documentation section on the website.

Have made some progress towards being able to export maps out to .png, hopefully will have the feature live soon!

_________________
(British) Modular Stations Set - Thread: | Website:
Swiss Set - Thread: | Website:
Route Map Creator
Image


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Aug 27, 2011 9:50 pm 
Offline
Moderator
Moderator
User avatar

Joined: Wed Dec 18, 2002 6:00 pm
Posts: 3389
Location: Surbiton, England
Version 2.1

- Route descriptions now include a new 'global' settings set for the map, in the form:

[40,12,10,true,true,8,false,false]

40 - cellsize
12 - columns
10 - rows
true - grid
true - gridnumbers
8 - linewidth
false - debug
false - show legend

If you paste in your existing routes, and click create, your new route description will show your global map settings!

Stay tuned for more updates soon, now I have internet back! :D

_________________
(British) Modular Stations Set - Thread: | Website:
Swiss Set - Thread: | Website:
Route Map Creator
Image


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Aug 28, 2011 3:38 am 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Tue Mar 25, 2008 10:11 am
Posts: 1884
Location: A house in Australia...
this is a fictitious DutchyGerman Inspired/Themed map, it's no where near complete for what I have planned, but enjoy it.
Code:
[40,50,50,false,false,8,false,true]
{
[Route 1,#FF0000,true,0,0]
[25,25,,interchange,h4.3,City Centraal,W]
[25,27,,station,,City Zuid,W]
[26,28,S,,,,]
[28,28,,,station,Welchemberg,S]
[33,28,,,station,Sonicstadt,S]
[34,29,E,,,,]
[34,31,,,station,Fluchthaven,S]
}
{
[Route 2,#0000FF,true,0,0]
[25.3,25,,,,,]
[25.3,26,,station,, ,E]
[25.3,27,,station,, ,W]
[26.5,27.7,S,station,,Gartenveld,NE]
[28,27.7,S,,station, ,S]
[29,27.7,S,station,,Vijver,NE]
[31,27.7,S,station,, ,N]
[33,27.7,S,,station, ,S]
}
{[Route 2,#0000FF,false,0,0]
[25.3,25,,,,,]
[24,24,N,,,,]
[23.3,24,,station,,Schulhof,N]
[21.5,24,,station,,Dockside,N]
[19.5,24,,station,,Marktplatz,N]
[18.5,25,W,,,,]
[18.5,26.5,,station,,Hippodroom,W]
}
{
[Route 3,#00FF00,true,0,0]
[25.6,25,,,,,]
[25.6,26,,station,,Neuplatz,E]
[25.6,27,,station,, ,W]
[25.6,30,,station,,Zuidviertel,E]
[25.6,33,,station,, ,E]
[25.6,34,,,,,]
[24.6,35,S,station,, ,W]
[24,35,,,,,]
[20,35,,station,, ,]
[18,35,,,,,]
[16.5,35,,station,, ,]
[15,35,,Interchange,, ,]
[14,35,,station,, ,]
}
{[Duetssenach Tram Line,#FF9900,true,0,0]
[13,39,,station,, ,W]
[13,37.3,,station,, ,W]
[13,36.3,,,,,]
[14,35.3,N,station,, ,N]
[14,35.3,,station,,Duetssenach West,N]
[15,35.3,,Interchange,,Duetssenach,S]
[16.5,35.3,,station,,Australienplatz,N]
[18,36.3,,station,, ,]
[20,36.3,,station,, ,]}

_________________
Locomotion err... stuff: Brisbane Scenario~~~noofnoof's room scenario~~~Saunders-Row SR-N4 mark I hovercraft~~~Alpine Island Scenario
Project: Australian buses
Image Image


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Aug 28, 2011 8:53 am 
Offline
Moderator
Moderator
User avatar

Joined: Wed Dec 18, 2002 6:00 pm
Posts: 3389
Location: Surbiton, England
Very nice job!! I hope you plan to use the rest of the space though!! :P

_________________
(British) Modular Stations Set - Thread: | Website:
Swiss Set - Thread: | Website:
Route Map Creator
Image


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Aug 28, 2011 10:52 am 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Mon May 21, 2007 11:47 am
Posts: 6452
Location: The Netherlands
Nice map! Looks good with the curves and all.

jvassie, might I suggest you adding a link to the map creator to your signature? Then I don't have to go back to the first page each time to find the link ;)
Also good job on the global settings, just like I imagined it should work!

_________________
FooBar's Tram Tracks | TransRapid Track Set | Metro Track Set | OpenGFX base graphics set | FIRS Industry Replacement Set
Dutch Tram Set | Dutch Trainset 2 | Dutch Road Furniture


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Aug 28, 2011 6:17 pm 
Offline
Moderator
Moderator
User avatar

Joined: Wed Dec 18, 2002 6:00 pm
Posts: 3389
Location: Surbiton, England
FooBar wrote:
Nice map! Looks good with the curves and all.

jvassie, might I suggest you adding a link to the map creator to your signature? Then I don't have to go back to the first page each time to find the link ;)
Also good job on the global settings, just like I imagined it should work!


Have added a link to my signature :)

(You could of course bookmark it! :D )

Thanks, figured it was probably the easiest way of doing things. v2.2 is under development, which will allow registered users to save and load maps!

_________________
(British) Modular Stations Set - Thread: | Website:
Swiss Set - Thread: | Website:
Route Map Creator
Image


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Jun 16, 2012 5:11 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Mon Feb 07, 2011 10:04 pm
Posts: 1161
Location: East Coast, United States
Sorry for the bump. I hope this is still being updated.

Not sure what I'm doing wrong, but nearly every time I update my map, I get the Chrome "Aw, Snap!" error and I have to reload the page. It usually works after that.

EDIT: Firefox tells me this script is unresponsive:http://code.jquery.com/jquery-1.4.2.min.js:145

Also, there are some issues with the station labels: the NW, N, NE alignments are very far from the station and the SW alignment is the same as W. Will these be fixed?

_________________
Like my avatar? See my screenshot thread
Chill's Patchpack, an awesome collection of OTTD patches


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Jun 21, 2012 7:06 pm 
Offline
Moderator
Moderator
User avatar

Joined: Wed Dec 18, 2002 6:00 pm
Posts: 3389
Location: Surbiton, England
Level Crossing wrote:
Sorry for the bump. I hope this is still being updated.

Not sure what I'm doing wrong, but nearly every time I update my map, I get the Chrome "Aw, Snap!" error and I have to reload the page. It usually works after that.

EDIT: Firefox tells me this script is unresponsive:http://code.jquery.com/jquery-1.4.2.min.js:145

Also, there are some issues with the station labels: the NW, N, NE alignments are very far from the station and the SW alignment is the same as W. Will these be fixed?


Been nearly a year since the last post and also since I looked at it I'm afraid..

The unresponsive script, thats just jquery itself, possibly they stopped hosting it, its quite out of date now though.

_________________
(British) Modular Stations Set - Thread: | Website:
Swiss Set - Thread: | Website:
Route Map Creator
Image


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 51 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

Powered by phpBB © 2000-2013 phpBB Group

Copyright © Owen Rudge/The Transport Tycoon Forums 2001-2013.
Hosted by Zernebok Hosting.