Transport Tycoon Forums

The place to talk about Transport Tycoon
It is currently Mon Nov 24, 2014 9:16 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 22 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Thu May 27, 2004 2:37 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Tue Dec 03, 2002 10:36 am
Posts: 13104
Location: The Netherlands
I have the same error with the v-key and escape key, but besides that it runs smooth under XP (GF4 graphics card and 704MB of memory in PC). But it still shows 1fps in the top left corner.

_________________
Image
Dutch Trainset for OpenTTD | Dutch Trainset Topic | Combined Roadset v0.10


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu May 27, 2004 5:43 pm 
Offline
TTDPatch Developer
TTDPatch Developer
User avatar

Joined: Tue Apr 13, 2004 1:35 pm
Posts: 417
Location: Eindhoven, Netherlands
i have the same error's with the keys, and it also runs smoothly on my pc under XP(weir intel graphics card, 512 MB memory, 1400x1050), but it looks terrible... is it suppose to look something like the screenshots on the website? if so, there is something wrong...


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 22 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

Powered by phpBB © 2000-2013 phpBB Group

Copyright © Owen Rudge/The Transport Tycoon Forums 2001-2013.
Hosted by Zernebok Hosting.