Transport Tycoon Forums

The place to talk about Transport Tycoon
It is currently Thu Apr 24, 2014 8:57 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: HELP!!
PostPosted: Tue Sep 27, 2011 10:21 am 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Tue Sep 27, 2011 10:10 am
Posts: 1
Hello, what do i wrong in Trains & Trucks Tycoon? I build a railroad from the harbour to the refinery. the train stops at both stations but there are no waiting oil drums at the harbour. I don't know why. Please help. Greetings Peter. (maybe 60 years old is to old to play)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: HELP!!
PostPosted: Thu Oct 13, 2011 3:21 am 
Offline
Route Supervisor
Route Supervisor
User avatar

Joined: Thu Oct 31, 2002 9:40 pm
Posts: 449
Location: USA
You have to build a chain of depended industries. Next step is to move product from refinery. You have to have demand for the product. Also check if you are in range from factory to station. Hope this help.
Jan


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: HELP!!
PostPosted: Fri Jan 20, 2012 5:15 am 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Fri Jan 20, 2012 5:06 am
Posts: 1
Check for the orders in the factories ... from and to list .... that will help ... build railroads between higher ordered industries ... :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted:


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

Powered by phpBB © 2000-2013 phpBB Group

Copyright © Owen Rudge/The Transport Tycoon Forums 2001-2013.
Hosted by Zernebok Hosting.